Kylät ja kaupunginosat

Tervetuloa tutustumaan Ylöjärven elivoimaisiin kyliin!

Ylöjärvi on maantieteellisesti laaja kunta ja sen alueella on kymmeniä elinvoimaisia kyliä ja asuinalueita. Monipuoliseen joukkoon mahtuu kaikenlaisia kyliä: uusia ja vanhoja, kasvavia ja perinteisiä.

Ylöjärvellä on lukuisia kylä- ja omakotiyhdistyksiä sekä muita toimijoita, jotka työskentelevät alueensa asukkaiden parhaaksi. Näillä sivuille on koottu tietoa näistä toimijoista ja niiden edustamista alueista. Tervetuloa tutustumismatkalle Ylöjärven kyliin!

> Yhdistykset ja muut toimijat A - L

Antaverkka-Petäjän kyläyhdistys, Asuntilan kyläyhdistys, Ilmarin kylätoimikunta, Itä-Aureen kylätoimikunta, Karhe-Seura, Karjulan kyläyhdistys, Kuljun kylätoimikunta, Kuru-Seura, Kurun maaseutuseura, Kurun maataloustuottajat, Lempiäniemi-Peräsilta-Kaihari -kyläyhdistys, Länsi-Aureen kylätoimikunta ja Länsi-Teiskon kyläyhdistys.

> Yhdistykset ja muut toimijat M - S

Mannin asukasyhdistys, Metsäkylän omakotiyhdistys, Mutalan alueen asukasyhdistys, Mutalan seurantalo, Niemikylä-Hainari -kylätoimikunta, Nisun kyläyhdistys, Parkkuun seudun kyläyhdistys, Pengonpohjan kyläyhdistys, Pikku-Pispalalaiset, Pohjois-Kurun kylät, Poikeluksen kylätoimikunta, Riuttasen kylätoimikunta ja Siivikkalan omakotiyhdistys.

> Yhdistykset ja muut toimijat T - Ö

Taistelijan talo -palveluyhdistys (Pohjois-Kuru), Takamaan kyläyhdistys, Uusi-Haaviston omakotiyhdistys, Vahannan nuorisoseura, Vasamajärventien omakotiyhdistys, Veittijärven asukasyhdistys, Viljakkalan kirkonkylän kyläyhdistys Vilkku, Viljakkalan seurojentaloyhdistys, Vuorentaustan omakotiyhdistys, Ylöjärven omakotiyhdistys, Ylöjärven Pinsiön kyläyhdistys ja Ylöjärvi-Seura.


Sivu päivitetty 2.11.2017

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi