Valitse sivu

Nuorisotilat

Nuorisopalveluilla on kuusi nuorisotilaa, jotka sijoittuvat eri puolille kaupunkia. Lisäksi yksi tila toimii vanhempainyhdistyksen voimin. Kaikilla nuorisotiloillamme on aina kaksi ohjaajaa paikalla. Nuorisotiloillamme noudatetaan tiloille yhteisesti laadittuja sääntöjä (pdf), joita ovat esimerkiksi päihteettömyys ja hyvät käytöstavat.

Nuorisotiloilla on nuorten käytössä pelejä, askartelutarvikkeita ja musiikkia sekä lisäksi kokkausmahdollisuus. Löydät nuorisotiloilta myös kavereita sekä luotettavaa juttuseuraa.

Nuorisotilan kävijöiden tulee täyttää kävijärekisterilomake (pdf). Lomakkeen saa nuorisotilan työntekijöiltä ensimmäisen vierailun yhteydessä, tai sen voi tulostaa ja täyttää jo kotona. Lomake palautetaan nuorisotilalle seuraavan vierailun yhteydessä. Jokaiselle nuorisotilalle joissa nuori käy, täytetään lomake erikseen.


Tilojen vuokraaminen

Nuorisotiloja voi vuokrata myös muuhun käyttöön, esimerkiksi lastenjuhlien järjestämiseen. Tiloja (Antero, Mokkero, Nuokku ja Vilis) vuokrataan pääsääntöisesti vain viikonloppuisin. Voit tarkastella varaustilannetta Timmi-tilavarausohjelman kautta.

Nuorisotilojen hinnasto

Lisätietoja: Päivi Alanen

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu5.6.2024