Hyppää sisältöön

Kirjasto

Ylöjärven kirjastojen kokoelmatilat avataan asiakkaille ma 18.1.2021 Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suosituksen mukaisesti.

Maanantaista 18.1.21 lähtien asiakkaat pääsevät valitsemaan itse aineistoa hyllyistä. Kirjastojen aukioloajat ovat normaalit. Muut rajoitukset pysyvät ennallaan.

  • lehtilukusalit pysyvät suljettuina
  • tietokoneet, työ- ja lukuhuoneet eivät ole käytössä
  • tapahtumatoiminta on tauolla
  • vain pikainen asiointi on mahdollista, kirjastosalissa saa olla kerrallaan enintään 10 asiakasta

Suosittelemme varausten tekemistä etukäteen Piki-verkkokirjaston tai Piki-mobiilin kautta, sekä omatoimista asiointia varaushyllyllä ja automaateilla. Asiakkaille on yksi tietokone pika-asiointia varten.

Omatoimiaukiolot Kurun ja Viljakkalan kirjastoissa eivät ole käytössä ja kirjastoauto Reppu ajaa vain aamupäiväreitit rajoitetuin palveluin.

Noudatamme turvavälejä ja maskisuositusta, kehotamme asiakkaitakin tekemään samoin.


Ylöjärven kaupunginkirjaston toimipisteitä ovat pääkirjasto Leijan lisäksi Kurun ja Viljakkalan lähikirjastot sekä kirjastoauto Reppu. 

Perinteisen lainaustoiminnan lisäksi Ylöjärven kirjastot tarjoavat maksutta asiantuntevaa tietopalvelua, työskentelytiloja sekä mahdollisuuksia ja opastusta digi-yhteiskunnassa toimimiseen. Kirjojen ystävä löytää Ylöjärven kirjastoista kirjallisuusmyönteisen ympäristön, runsaasti luettavaa ja helpotusta tiedonjanoon.

Ylöjärven kirjasto sosiaalisessa mediassa

Tässä linkki Facebook-sivulle

Tässä linkki Instagram-sivulle

Päivitetty: 15.1.2021