Valitse sivu

Tiloja järjestöille

Järjestöjen käyttöön Ylöjärven kaupunki tarjoaa toimitiloja sekä ilmaiseksi että maksua vastaan. Tarkemmat hakuohjeet ja hinnastot löytyvät tilojen vuokraaminen sivulta.

Kokousten järjestäminen

Paikalliset järjestöt ja yhdistykset saavat käyttää veloituksetta kokouksiinsa Ylöjärven kaupungin kirjastojen tiloja kaksi kertaa vuodessa. Vuokrattavat tilat ovat pääkirjasto Leijan kokoustila, Kurun kirjaston Kuru-sali, sekä Viljakkalan kirjaston kokoustila. Yksi käyttökerta saa kestää enintään kolme tuntia. Poikkeuksena Kuru-sali, missä paikallisilla järjestöillä ja yhdistyksillä ei ole aikarajausta.

Paikalliset järjestöt ja yhdistykset voivat käyttää tiettyjä kaupungintalon tiloja maksutta kolme kertaa vuodessa.

Muu toiminta

Kirjastoissa ja nuorisotiloissa on vuokrattavana erilaisia toiminta- ja kokoontumistiloja. Paikallisille järjestöille ja yhdistystoimijoille on oma hintaryhmänsä. Lisätietoja kirjastot ja nuorisotilat -sivulta.

Koulujen sekä päiväkotien (pois lukien liikuntatilat) vuokrattavista tiloista vastaavat kunkin koulun rehtorit. Lisätietoja koulujen ja päiväkotien vuokrattavista tiloista Koulut ja päiväkodit – sivulta.

Sisäliikuntatilojen vuokrausohjeet löytyvät liikuntapalveluiden sivuilta. Paikallisilla vanhempainyhdistyksillä on oikeus yhteen maksuttomaan vakivuoroon kauden aikana, mikäli toiminta on kaikille avointa. Lisäksi on oikeus varata kaksi tapahtumavuoroa oman koulun liikuntasalista maksutta toimintavuoden aikana.

Teknisen varikon tilavarauksista voi tiedustella tilapalvelupäällikkö Ulla Siukolta: 050 562 0940, etunimi.sukunimi[at]ylojarvi.fi.

Hallinto- ja talousosaston hallinnassa olevia tiloja voidaan antaa tilapäisesti esim. yhdistysten vuosikokousten käyttöön.

Lisätietoja vuokrattavista tiloista

Maksullisten tilojen vuokrausohjeet löytyvät omilta toimitilojen sivuilta.

Muiden toimijoiden tarjoamat tilat

Soppeensydämen Lähitorin tiloja voi tiedustella Pirkanmaan hyvinvointialueelta ikääntyneiden palveluja tukevien yhdistysten, kuten omais- ja potilasyhdistysten, vertaisryhmätoimintaan. Tiedustelut suoraan Lähitorilta (www.pirha.fi > laita hakusanaksi lähitori).

Kaupungin lisäksi monet yritykset, järjestöt ja muut toimijat vuokraavat erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvia tiloja. Kokous- ja juhlatiloja on koottu Visit Ylöjärven sivuille.

Onko järjestöllänne tila, jota haluaisitte antaa tai vuokrata muiden toimijoiden käyttöön? Ilmoita käytettävissä tai vuokrattavissa olevasta tilasta palvelusihteeri Hanna-Kaisa Mustilalle hannakaisa.mustila(at)ylojarvi.fi.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu20.12.2023