Valitse sivu

Uimakoulut

Liikuntapalvelut järjestää uimaopetusta Ylöjärven uimahallilla. Uimakoulut ajoittuvat pääasiassa viikonloppuaamuihin, mutta koulujen loma-aikoina niitä järjestetään myös arkipäivisin. Kesällä on tarjolla myös rantauimakouluja, jolloin uimakoulutoimintaa on eri puolilla Ylöjärveä.

Uimakoulut järjestetään viikonloppuaamuisin. Ryhmän kesto on 45 minuuttia. Ryhmiä on kaksi peräkkäin ja yhteen ryhmään mahtuu 10 lasta.

Vapaat paikat näet ilmoittautumissivuilta.

Kesän 2024 uimakouluihin ilmoittautuminen 2.4.24 klo 10.00 alkaen.
Toukokuun erityisuimakouluihin ilmoittautuminen 2.4.24 klo 12 alkaen.

Syksyn 2024 uimakouluihin  Ilmoittautuminen alkaa 12.8.24 alkaen klo 10.00.

Ilmoittautuminen ja uimakoulumaksut

Ilmoittautuminen osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/ylojarvi.
Uimakoulujen hinnat voi tarkistaa Liikuntapalveluiden ohjaustoiminnan maksuista.

Uimakouluihin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ryhmään pääsy varmistetaan maksamalla uimakoulu HETI ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova. Uimahallilta ei ilmoiteta erikseen lapsen pääsystä uimakouluun. Varmistusviesti tulee ilmoittatumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin.

Hyvä tietää

Huoltaja saattaa lapsen uimahallin pukuhuoneiden pesutilaan. Uimakortit saatte tullessanne kassalta. Huoltajan vastuulla on, että lapsi peseytyy ilman uima-asua perusteellisesti, hiukset kastellaan ja pitkät hiukset sidotaan hiuslenkillä. Uimaopettaja noutaa lapset miesten ja naisten pesuhuoneiden ovelta, jossa lapset ovat valmiita siirtymään altaille suoraan uinninopetukseen.

HUOM! Lasten oltava valmiita pesutiloissa ajoissa, jotta uimakoulu voidaan heti aloittaa. Uimakoulun päätyttyä uimaopettaja luovuttaa lapsen huoltajalle takaisin pesutilojen ovelle.

Muuta:

  • Lasta on hyvä valmistella noudattamaan uinninopettajan ohjeita kaikissa tilanteissa.
  • Uimakouluissa opetetaan/vahvistetaan uinnin eri tekniikoita ja totutellaan veteen leikkien ja temppujen kera.

Huom! Erityisuimakoulussa omat ohjeet > katso erityisuintiryhmien välilehdeltä tarkemmat ohjeet

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu14.5.2024