Valitse sivu

Yhteisötaiteilija

Ylöjärven kaupungin vakinaisena yhteisötaiteilijana osana kaupungin kulttuuripalveluja työskentelee Tuuli Pollari. 

Yhteisötaiteilijan työtehtävät ovat monipuoliset ja työ koskettaa eri ikäluokkia vauvasta vaariin. Lastenneuvolan kanssa yhteistyössä on toteutettu vauvojen värikylpyryhmiä.

Vanhuspalveluiden puolella yhteisötaiteilija vahvistaa kulttuurin ja taiteen näkymistä osana palvelukeskuksen arkea ja taide- ja kulttuurilähtöisten työmenetelmien ja työskentelytapojen pilotointia. Lisäksi yhteisötaiteilija järjestää vuosittaiset taidenäyttelyt Tiuravuoren palvelukeskuksen asiakkaiden töistä, tarjoaa kulttuurikohtaamisia kotihoidon asiakkaille ja etäkulttuurihetkiä etäpalveluita tarjoavissa koti- ja omaishoidon ryhmissä. 

Työhön kuuluu myös kulttuurihyvinvoinnin kehittämistyötä erilaisiin hankkeisiin osallistumalla, taiteen saavutettavuuden parantamista esimerkiksi juuri taide- ja kulttuurihetkiä järjestämällä.

Yhteisötaiteilija tekee yhteistyötä muun muassa Tiuravuoren palvelukeskuksen, Ryhmäkoti Pehtoorin, ikäihmisten kotihoidon, liikunta- ja kirjastopalveluiden, Lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirron, lastenneuvolan ja Kauraslammen koulun kanssa.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!