Valitse sivu

Musiikkiaineisto

Musiikkiaineistoa, äänitteitä, nuotteja ja kirjoja on tarjolla kaikissa Ylöjärven kirjaston toimipisteissä. PIKI-verkkokirjaston Seutuvaraus-palvelun kautta voi myös varata jostain toisesta pirkanmaalaisesta kirjastosta lainaksi sellaista materiaalia, jota Ylöjärveltä ei löydy.

Leijan musisointi- ja äänitystila on nimeltään Musari

Leijaan on perustettu musiikintekoa ja musiikin taltiointia varten äänitys- ja soittotila. Tilasta löytyy sähkökitara, basso, sähkörummut, akustinen kitara, MIDi-koskettimet ja muuta laitteistoa kuten äänikortti, kuulokevahvistin, mikrofoneja, kuulokkeita jne. sekä äänitysohjelmistoja (mm. Cubase 12AI).

Tilan voi varata maksimissaan kahdeksi tunniksi päivässä ja varaukseen tarvitaan kirjastokortti. Ikäraja on 12 vuotta, sitä nuoremmat voivat käyttää tilaa aikuisen kanssa. Varaukset pääkirjasto Leijasta.

Lisätietoa Musarista löytyy Leijan musiikkiosaston sivuilta.

Tervetuloa tutustumaan!

Naxos-kuuntelupalvelut verkossa

PIKI-kirjastojen asiakkaana ja PIKI-kirjastokortilla voit kuunnella musiikkia neljässä eri Naxos-suoratoistopalvelussa. Naxos-palvelusta löytyy klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia ja musiikkivideoita. Kaikkia Naxos-palveluja voi käyttää myös mobiilisovelluksena.

Koska palveluja voi käyttää samanaikaisesti vain rajattu määrä kuulijoita, niin muistathan kirjautua ulos palvelusta lopetettuasi kuuntelun. Jos käyttäjien maksimimäärä ylittyy, palveluun ei pääse sisään.

Naxos-palvelusta lisää tietoa PIKI-verkkokirjastosta

  • Naxos Music Library- taidemusiikin kuuntelupalvelu
  • Naxos Music Library Jazz-palvelu
  • Naxos Music Library World- maailmanmusiikkia

Medici.tv-palvelu

Palvelusta löytyy opperataltiointeja, dokumentteja, balettia ja konsertteja.
Kirjaudutaan medici.tv kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

Muita musiikkipalveluita

Rockway

Rockway-palvelu sisältää soittamisen ja laulamisen verkkokursseja.

Käytössä Tampereen, Akaan, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Sastamalan, Urjalan, Valkeakosken, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven kirjastokorteilla. Kirjautumalla palveluun kirjastokortilla ja tunnusluvulla, saat palvelun ilmaiseksi.

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu11.12.2023