Valitse sivu

Brändi

Ylöjärven kaupungin markkinointia ohjaa ajatus siitä, että ”parempi arki kumpuaa suurenmoisen tavallisesta elämästä”.

Ylöjärvi täyttää vuonna 2024 kuntana 155 vuotta ja kaupunkina 20 vuotta.

Katso video

Ylöjärvi-video (YouTube):
Tavallisuus on vahvuus ja parhaan arjen perusta

Videolla kuusi ylöjärveläistä kertoo arjestaan ja kotikaupungistaan. He muun muassa vastaavat kysymykseen, mikä tavallisin asia ilahduttaa eniten sekä tiivistävät Ylöjärven yhteen sanaan. Kiitos Emilja, Joona, Henri, Martti, Salme ja Veera!

Lämmöllä ja ylpeydellä tavallisen arjen puolesta

Ylöjärvi pitää tavallisuutta vahvuutena ja puhuu lämmöllä ja ylpeydellä ihanan tavallisen arjen puolesta. Ylöjärvi on tavallisuuden superlatiivi, paikka, jossa ihmiset voivat elää suurenmoisen tavallista elämää.

Tavallisuus ei tarkoita samanlaisuutta, vaan se on jokaiselle omannäköistä, hyvää ja helppoa arkea.

Ylöjärvellä ei ole yhtä slogania, vaan yhteinen tapa ja asenne välittää brändin perusteita eri kohderyhmille niiden omasta näkökulmasta.

Ylöjärven brändin ainekset on koottu brändikäsikirjaan, joka kiteyttää brändin ytimen sekä esittelee brändin näkyväksi tekevät visuaaliset elementit ja niiden käyttöohjeet. Brändikäsikirja on valmistunut elokuussa 2023.

Pysyviksi tarkoitetuista peruselementeistä huolimatta, brändi on tarkoitettu elämään ja muuttumaan Ylöjärven mukana – eikä se siksi ole koskaan valmis.

Lisätietoja

Ylöjärvi-logo, jonka alla lukee suurenmoisen tavallista arkea

Ylöjärven uusi brändi ja logo tulevat näkymään laajalti kaupungin viestintä- ja markkinointimateriaaleissa. Tältä näyttää esimerkiksi uusi tienvarsitaulu Vaasantiellä Ylöjärven keskustan kohdalla.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu7.3.2024