Valitse sivu

Pysäköinti

Ylöjärven kunnallinen pysäköinninvalvonta kattaa kaikki liikenneväylät, yleiset alueet ja kaupungin kiinteistöjen piha-alueet.

Ylöjärven kaupunki on sopinut pysäköinninvalvonnan järjestämisestä Nokian kaupungin kanssa. Sopimuksen mukaan Nokian pysäköinnintarkastajat valvovat pysäköintiä Ylöjärvellä keskimäärin 10 tuntia viikossa.

Myös yksityiset talo- tai kiinteistöyhtiöt voivat sopia pysäköinninvalvonnasta Nokian kaupungin kanssa. Valvontaa voidaan tehdä joko sopimuksen tai yksittäisen toimeksiantopyynnön perusteella.

Virhemaksu 40 euroa

Pysäköintivirhemaksu Ylöjärvellä on 40 euroa (15.11.2021 alkaen). Virhemaksu on maksettava 30 päivän kuluessa sen määräämisestä.

Mahdolliset oikaisuvaatimukset tulee tehdä 30 päivän kuluessa Nokian kaupungin kunnalliselle pysäköinninvalvojalle. Oikaisuvaatimus on helpointa tehdä sähköisesti. Vaatimuksen voi laatia myös paperilomakkeelle. Lomakkeen voi noutaa Ylöjärven kaupungintalon infopisteestä arkisin klo 9-15 (huomioi mahdolliset poikkeusaukiolot vuodenvaihteessa ja kesällä).

Ylöjärven kaupunginvaltuusto päätti kunnallisesta pysäköinninvalvonnasta syyskuussa 2019. Valvonta alkoi 3.2.2020.

Lisätietoja

Liityntäpysäköinti

Ylöjärven keskusta-alueella on kolme liityntäpysäköintialuetta, jotka on tarkoitettu joukkoliikenteen käyttäjille. Pysäköiminen liityntäpysäköintialueilla on maksutonta.

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu14.3.2024