Valitse sivu

Työväenopisto

Kiikarissa kiehtova kiinnostuksen kohde, uuden oppiminen tai paluu tutun harrastuksen pariin?

Tampereen seudun työväenopisto toteuttaa vuosittain yli 2000 kurssia Tampereen ja Ylöjärven alueilla sekä verkossa. Kursseille ovat tervetulleita kaikki asuinkunnasta riippumatta. Ylöjärvellä opetusta järjestetään monilla kouluilla, päiväkodeissa ja kirjastoissa sekä Kurun ja Viljakkalan alueilla.

Kurssit on jaettu viiteen ainealueeseen, joita ovat tieto, terveyden edistäminen, kädentaidot, taide ja kielet. Kurssien lisäksi työväenopisto järjestää yleisluentoja ja tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Lue lisää työväenopiston ajankohtaisesta toiminnasta opiston kotisivuilta.

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautumissivulla pääsee tutustumaan työväenopiston kurssitarjontaan ja tekemään kätevän netti-ilmoittautumisen, joka on avoinna vuorokauden ympäri.

Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa verkossa 4.12. klo 12, ja puhelinilmoittautuminen on mahdollista 3.1. klo 12 alkaen. Syyskauden ilmoittautuminen alkaa netissä aina 1.8. klo 12. Puhelinilmoittautumisen aikataulu julkaistaan kotisivuilla lähempänä syksyn ilmoittautumisen alkamista.

Ylöjärven toimipisteen ja opiston asiakaspalvelun aukioloajat

Toimisto on avoinna ma – ti 12.00 – 15.00, muina päivinä sopimuksen mukaan. Varmista toimiston aukiolo soittamalla, p. 040 133 1463. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat Tampereen seudun työväenopiston kotisivuilta tai suoraan toimistoon soittamalla. Suosittelemme netti- ja puhelinasiointia.

Asiakaspalvelu:
Puh. 040 801 6471 tai tyovaenopisto(at)tampere.fi

Ylöjärven opistosihteeri Ulla Kontola
Puh. 040 1331 463, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Ylöjärven toimiston osoite:
Koulutuskeskus Valo, Pallotie 5, 33470 Ylöjärvi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu5.4.2024