Valitse sivu

Wilma

Pääset kirjautumaan tästä Ylöjärven Wilmaan. Kirjautumislinkki löytyy myös koulujen kotisivuilta.

Jos sinulta puuttuu Wilma-tunnus, ota yhteyttä lapsesi kouluun ja pyydä avainkoodi, jolla saat luotua tunnuksen.

Katso ohjevideo Wilma-tunnuksen luomisesta avainkoodilla tai jos sinulla on jo Wilma-tunnus, niin katso ohjevideo uuden roolin lisäämisestä omaan Wilma-tunnukseesi.

Huom! Puhelinsovelluksella et voi luoda tunnusta, se on luotava selaimella.

Wilma-sovellus

Mobiilisovelluksella voit lukea ja kirjoittaa viestejä, lukea tiedotteita, nähdä lapsesi työjärjestyksen, kotitehtävät, kokeet ja tuntimerkinnät, selvittää poissaoloja sekä ilmoittaa poissaoloista etukäteen. Hakemus- ja muut lomakkeet eivät näy mobiilisovelluksessa, vaan Wilmaan on kirjauduttava selaimen kautta, jos haluat täyttää esim. hakemuksen koululaisten iltapäivätoimintaan.

Sovelluksen voit asentaa puhelimellesi Wilma-sovellus Kauppa-palvelussa. Aloita käyttäjätilin lisääminen painamalla Lisää käyttäjätilejä -painiketta. Täytä Wilman osoite -kenttään Ylöjärven Wilman osoite https://ylojarvi.inschool.fi. Käyttäjätunnus– ja Salasana-kenttiin oma Wilma-tunnuksesi ja paina Lisää käyttäjätili -painiketta.

Käyttäjätunnuksen eli sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jonka olet tallentanut järjestelmään tunnusta luodessasi. Voit vaihtaa käyttäjätunnukseesi uuden sähköpostiosoitteesi klikkaamalla Wilmassa yläpalkin Asetus-kuvaketta->Ilmoitusasetukset. Vaihda sähköpostiosoitetta -linkistä avautuu kenttä, johon uusi sähköposti kirjoitetaan. Lähetä -toiminto lähettää uuteen sähköpostiosoitteeseen varmistusviestin samaan tapaan kuin uutta tunnusta luodessa.

Salasanan vaihtaminen

Salasanasi voit vaihtaa Wilmassa klikkaamalla yläpalkin Asetus-kuvaketta->Käyttäjätilin asetukset.

Unohtuneen salasanasi tilalle voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan kirjoittamalla Wilman käyttäjätunnuksena olevan sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään Wilman kirjautumisikkunassa ja klikkaamalla Unohditko salasanasi?

Huoltajan yhteystietojen päivitys

Wilman yläpalkin Asetus-kuvakkeen alta Ilmoitusasetuksista voit vaihtaa nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita muut yhteystietomuutoksesi suoraan koululle. Ilmoitusasetuksissa näkyvä puhelinnumero on se, johon saat koululta Wilman kautta lähetetyt tekstiviesti-ilmoitukset. Tekstiviestejä lähetetään vain silloin, kun huoltajat on syytä tavoittaa mahdollisimman nopeasti. Puhelinnumerokenttään voi tallentaa vain yhden huoltajan numeron.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!