Valitse sivu

Toiminnan tueksi

Järjestötoimijoiden uutiskirje kokoaa säännöllisesti yhteen ajankohtaiset asiat, vinkit ja yhteystiedot kaikkien ylöjärveläisyhdistysten ja -järjestöjen käyttöön. Uutiskirje ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa.

​Liity postituslistalle (avautuu uuteen ikkunaan)

Seuratiedote liikuntajärjestöille

Liikuntatoimijoiden seuratiedote löytyy liikuntapalveluiden sivuilta.

Lähellä.fi

Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen.

Vapaaehtoistyö.fi

Ylöjärven kaupunki ja seurakunta ovat mukana vapaaehtoistyo.fi-verkostossa. Myös paikalliset seurat ja yhdistykset voivat tarjota vapaaehtoistehtäviä ja löytää uusia osallistujia toimintaansa tämän palvelun kautta.

Vapaaehtoistyön tekeminen on mahdollista monin tavoin. Sekä avun tarjoaminen että sen saaminen antaa paljon. Katso vapaaehtoistyo.fi-sivustolta, mitä hyvää sinä voisit tehdä!

Vapaaehtoistyön organisointia koskevissa asioissa voit olla yhteydessä hyvinvointipäällikkö (Ylöjärven kaupunki) Suvi Saariseen tai vapaaehtoistyön koordinaattori (Ylöjärven seurakunta) Soila Simolaan, p. 044 7868020, etunimi.sukunimi@evl.fi

Järjestöt Pirkanmaa

Järjestötpirkanmaa.fi kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen yhteistyön ja uutiset yhteen paikkaan. Palvelusta löytyy myös ohjausta ja tukea järjestötoiminnan toteutukseen.

Ylöjärven kaupungin tapahtumakalenteri

Paikallisten tapahtumien seuraaminen sekä oman tapahtuman ilmoittaminen onnistuu kaupungin tapahtumakalenterin kautta.

Kumppanuusfoorumi

Vuosittainen kumppanuusfoorumi on kaupungin ja järjestöjen yhteistyötapaaminen. Se tarjoaa yhdistys- ja seura-aktiiveille mahdollisuuden kohdata toisiaan, ja samalla kaupungin toimijoille kuulla järjestöjä. Kumppanuusfoorumi tarjoaa kulloisenkin teeman mukaista ajankohtaista tietoa järjestöjen hyödyksi ja yhteistyön edistämiseksi.

  • Viimeisin Ylöjärven kaupungin järjestötoimijolle suunnattu kumppanuusfoorumi järjestetiin tiistaina 26.9.2023 Kulttuuriosuuskunta Sauriossa. Päivän ohjelmaan pääsee tutustumaan oheisen materiaalin kautta Kumppanuusfoorumi 2/2023 (pdf) 
  • Seuraava kumppanuusfoorumi järjestetään 21.2.2024. Ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma tästä.

Järjestöagentit

Järjestöagentti edistää paikallisten yhdistysten verkostoitumista ja kaupungin kanssa tehtävää yhteistyötä. He ovat tärkeä yhteyskanava kaupungin ja järjestöjen välillä. Järjestöagenttien tehtävästä voi lukea tarkemmin Lähellä.fi-sivuilta.

Ylöjärven järjestöagentit ovat:

    • Merja Saartila, Ylöjärven Akanat ry, p. 0400 485 824, merjasaartila1(at)gmail.com.
    • Tiia Laakso,  MLL:n Ylöjärven yhdistys, halmelatiia(at)gmail.com.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä Riitta Kurki p. 050 468 7009 tai etunimi.sukunimi@artteli.fi

Ylöjärvellä järjestöyhdyshenkilön tehtävää hoitaa hyvinvointipäällikkö Suvi Saarinen.

Tehostamo-sovellus

Tehostamo-sovelluksessa on mahdollista saada sekä tarjota apua ja pitää yhteyttä toisiin järjestö-, yhdistys-, seura- ja vapaaehtoistoimijoihin. Sovellus on maksuton.

Tutustu Tehostamo-sovelluksen käyttöön oheisen materiaalin avulla. Tehostamo (pdf).

Innokylä

Innokylä on kaikille avoin yhteisen kehittämisen ja tiedon jakamisen ympäristö.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu26.2.2024