Valitse sivu

Uutisvahti

Ylöjärven kaupungin kotisivujen uutisia voi tilata omaan sähköpostiin uutisvahtitoiminnon kautta.

Uutisvahdin voit tilata sivulta www.ylojarvi.fi/uutiset. Voit tilata joko kaikki uutiset tai vain haluamasi kategorian uutiset. Yleiset-kategoria sisältää uutisia, jotka käsittelevät laajasti kaupunkia (esim. kaupungin talousarvio) tai uutisia, jotka eivät sovi muihin aihekohtaisiin luokkiin. Muista vahvistaa tilaus sähköpostiisi lähetetystä linkistä.

Uutiset ovat ajankohtaisia tiedotteita, joita kotisivujen päivittäjät laativat. Saat sähköpostiviestin uudesta uutisesta heti, kun se on julkaistu. Viesti tulee osoitteesta noreply@ylojarvi.wp.cubescom.fi. Viestiin ei voi vastata.

Yhdestä uutisesta tulee vain yksi viesti, vaikka sitä päivitettäisiin myöhemmin. Sähköpostiviestissä on uutisen otsikko sekä sekä linkki varsinaiseen uutiseen.

Uutisvahdin tilauksen muuttaminen tai peruminen

Saamiesi uutisviestien lopussa on linkki, jota kautta voit peruuttaa uutisvahdin tilauksen milloin tahansa.

Voit lisätä tilaukseesi uusia kategorioita. Jos sen sijaan haluat luopua joistakin kategorioista, peruuta ensin tilauksesi ja tee se uudestaan haluamillasi kategorioilla.

Jos sinulla on kysyttävää uutisvahdista, voit laittaa viestiä kotisivujen palautelomakkeen kautta. Vinkki: valitse ”Muu palaute” ja kirjoita otsikoksi ”Uutisvahti”, niin palaute löytää nopeimmin perille.

Uutisvahdin tilaajien sähköpostiosoitteet tallentuvat kotisivujen julkaisujärjestelmään. Sinne on pääsy vain järjestelmän pääkäyttäjillä. Osoitteita ei käytetä mihinkään muuhun kuin uutisvahtitoimintoon.

Uutisvahdin tietosuojaseloste (pdf)

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu24.1.2024