Valitse sivu

Asiakaspalvelu ja neuvonta

Rakennusvalvonnan palvelut on nykyisin sähköistetty kokonaan. Rakentamisen luvat, kuten rakennus-, toimenpide-, purku- sekä maisematyöluvat, haetaan täysin sähköisesti Lupapiste-palvelussa. Lupapisteessä haetaan myös puunkaatoluvat.

Rakennusvalvonnan ja kaavoituksen julkipanot ovat nähtävissä kaupungintalon aulassa olevalla julkipanonäytöllä sekä verkossa olevalla julkipanosivustolla.

Lupapalveluihin liittyvissä kysymyksissä toivomme, että lähestyisit meitä ensisijaisesti Lupapiste-sivuston neuvontapyynnön välityksellä. Lupa-asioissa sinua palvelee arkisin myös neuvontapuhelin. Tutustuthan tarvittaessa rakennusvalvonnan asiakaspalveluperiaatteeseen.

Asiakaspalveluperiaate (pdf)

Arkistopalvelu

Arkistotilaukset tehdään alla olevalla lomakkeella sähköisesti. Asiakirjat toimitetaan 2 viikon kuluessa sähköisessä muodossa.

Palvelun hinta on 60 € + 24 % alv / alkava tunti.

Tee arkistotilaus sähköisesti

1.9.2023 alkaen voit ostaa rakennuspiirustukset ja vanhat rakennusluvat myös sähköisestä Lupapiste Kaupasta.

Lupapiste Kaupassa ostaminen on helppoa. Hae kohde osoitteella tai kiinteistötunnuksella ja lataa maksun jälkeen pdf-dokumentit omaan käyttöösi.

Toimi kaupassa näin:

– Hae haluamaasi kohdetta
– Esikatsele
– Maksa
– Lataa dokumentit käyttöösi

Jos aineistoa ei löydy myyntipalvelusta, voit jättää aineiston toimituspyynnön Lupapiste Kaupan kautta suoraan Ylöjärven kaupungin rakennusvalvontaan.

Aineistot lisätään kauppaan noin kahden viikon sisällä pyynnöstä, riippuen pyydetyn materiaalin laajuudesta ja saatavuudesta (pois lukien yleiset loma-ajat).

Tilausta tehdessä varmista, että kyseessä on haluttu kiinteistö, koska katuosoitteella haettaessa palvelu ei aina osaa kohdistaa kyselyä oikeaan kohtaan. Aineistopyynnön lisätietoja -kentässä kerro mahdollisimman seikkaperäisesti mitä asiakirjaa/suunnitelmaa pyyntö koskee.

Pyydämme rakennusvalvonnasta tarvittaessa lisätietoa aineistopyynnöstäsi sähköpostitse tai puhelimitse.

Saat viestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun dokumentit ovat saatavilla Lupapiste Kaupassa.

Jos pyyntöä ei pystytä toteuttamaan, sinulle ilmoitetaan asiasta. Palvelupyyntö on sinulle maksuton.

Lupapiste-kauppa

Usein kysytyt kysymykset

Etkö löytänyt etsimääsi? Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin omalle sivulle.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu14.12.2023