Valitse sivu

Hyvinvointilautakunta

Hyvinvointilautakunnan vastuualuetta ovat kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut, musiikkiopistotoiminta, vapaa sivistystyö (seutuopisto) sekä hyvinvoinnin edistäminen.

Kokoonpano 2021-2025

Hyvinvointilautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä yhdeksän muuta jäsentä. Jokaisella on henkilökohtainen varajäsen.

Hyvinvointilautakunnan puheenjohtajana toimii Jaana Tiura (sd.) ja varapuheenjohtajana Sari Listenmaa (vihr.).

Lautakunnan esittelijänä toimii vapaa-aikajohtaja Minna Vallin p. 050 561 1108 ja sihteerinä toimistosihteeri Päivi Alanen, p. 040 133 1401, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Jäsenet ja yhteystiedot

Pöytäkirjat ja esityslistat

Hyvinvointilautakunnan pöytäkirja asetetaan yleisesti nähtäville kaupungin kotisivuille, kun se on tarkastettu. Pöytäkirjanotteet lautakunnan päätöksistä saa lautakunnan sihteeriltä Päivi Alaselta, p. 040 133 1401, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Esityslistat julkaistaan kaupungin kotisivuilla viimeistään kaksi työpäivää ennen kokousta.

Esityslistat ja pöytäkirjat 18.10.2021 alkaen

Esityslistat ja pöytäkirjat 17.10.2021 asti

Kokoukset 2024

Kokouskalenteri

Neuvostot

Hyvinvointilautakunnan (aiemmin asukaslautakunnan) alaisuudessa toimii kuusi neuvostoa: lapsi- ja nuorisoneuvosto, mielenterveysneuvosto, vammaisneuvosto, vanhusneuvosto, Kuru-neuvosto ja Viljakkala-neuvosto.

Neuvostojen tehtävänä on seurata edustamansa kuntalaisryhmän saamia palveluja. Hyvinvointilautakunta valitsee neuvostojen jäsenet toimikaudekseen pääosin eri järjestöjen esitysten perusteella.

Yhdistysavustukset

Hyvinvointilautakunta myöntää vuosittain erilaisia avustuksia paikallisille yhdistyksille ja toimijoille.

Kaikki avustukset on koottu sivulle Yhdistysavustukset.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu4.1.2024