Valitse sivu

Liikkuva nuorisotyö

Rundi on nuorisopalveluiden liikkuvan nuorisotyön käytössä oleva matkailuauto, joka toimii liikkuvana nuorisotilana. Rundin tavoitteena on nuorisotyön näkyvyyden lisääminen nuorten vapaa-ajalla.  Rundiin voi tulla esimerkiksi hengailemaan, kahvittelemaan tai pelaamaan lautapelejä. Kesäisin mukana on myös erilaisia piha-aktiviteetteja.

Rundi liikkuu koko Ylöjärven alueella, esimerkiksi koulujen pihoissa ja puistoissa. Rundin voi myös toivoa tulemaan omille toivepaikoille somen tai puhelimen välityksellä. Rundin pääkohderyhmä on yli 13-vuotiaat nuoret, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita moikkaamaan rundilaisia.

Rundin liikkeistä tiedotetaan Rundin somekanavissa.

Rundissa noudatamme yhteisiä sääntöjä (pdf) ja nuorten kanssa yhdessä laadittuja turvallisemman tilan periaatteita (pdf).


Aikataulu toukokuu 2024

Maanantai klo 16-20 Viljakkala ja Karhe

Tiistai klo 16-20 Keskusta-alue (Soppeenmäki, Vuorentausta, Asuntila, Metsäkylä, Siivikkala, Takamaa, Vahanta, Ylinen, Mutala)

Keskiviikko klo 16-20 Kuru

Perjantai ja lauantai (vuoroviikoin) klo 18-22 Keskusta-alue (Soppeenmäki, Vuorentausta, Asuntila, Metsäkylä, Siivikkala, Takamaa, Vahanta, Ylinen, Mutala)

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu16.5.2024