Valitse sivu

Kasvatus- ja opetuslautakunta

Kasvatus- ja opetuslautakunnan vastuualuetta ovat varhaiskasvatus, perus- ja lisäopetus, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta sekä toisen asteen koulutus.

Kokoonpano 2021-2025

Kasvatus- ja opetuslautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä yhdeksän muuta jäsentä. Jokaisella on henkilökohtainen varajäsen.

Puheenjohtajana toimii Henrik Pajunen (ps.) ja varapuheenjohtajana Karita Jäppinen (kok.).

Esittelijänä toimii sivistysjohtaja Matti Hursti, p. 050 68067 ja sihteerinä osastosihteeri Katja Ahola, p. 040 133 1407, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Jäsenet ja yhteystiedot

Pöytäkirjat ja esityslistat

Kasvatus- ja opetuslautakunnan pöytäkirjat pidetään ylei­ses­ti näh­tä­vä­nä kokouspäivää seuraavan viikon tiis­tais­ta lukien Ylö­jär­ven kaupungin yleisessä tie­to­ver­kos­sa (www.ylojarvi.fi) kun­ta­lain 140:ssä sää­de­tyl­lä tavalla tai mikäli em. päivä on muu kuin ar­ki­päi­vä, seuraavana arkipäivänä.

Pöytäkirjanotteet lautakunnan päätöksistä saa lautakunnan sihteeriltä, osastosihteeri Katja Aholalta, p. 040 133 1407, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Esityslistat julkaistaan kaupungin kotisivuilla viimeistään kaksi työpäivää ennen kokousta.

Esityslistat ja pöytäkirjat 18.10.2021 alkaen

Esityslistat ja pöytäkirjat 17.10.2021 asti

Kokoukset 2024

Kokouskalenteri

Jaosto

Kasvatus- ja opetuslautakunnassa on jaosto, jossa on kolme lautakunnan keskuudestaan valitsemaa jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä.

Jaosto kokoontuu tarvittaessa ja käsittelee seuraavia oppilaita koskevia asioita: koulusta erottaminen määräajaksi, vastoin huoltajan suostumusta annettava erityinen tuki sekä perusopetuksen oppivelvollisuuden laiminlyönti.

Esittelijänä toimii sivistysjohtaja Matti Hursti.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu4.1.2024