Valitse sivu

Venepaikat

Ylöjärven kaupungilla on ylläpidettävänä laituripaikkoja neljässä rannassa yhteensä 125 kpl ja soutuvenepaikkoja kuudessa rannassa yhteensä 272 kpl.

Laitureista ja soutuvenerannoista vuokrataan paikkoja vain ylöjärveläisille veneilijöille. Poikkeuksena Kurun satama ja Kurun Paappasenniemen pienvenesatama, joista laituripaikkoja vuokrataan myös ulkopaikkakuntalaisille.

Tiuranniemen venepaikkoja vuokrataan ainoastaan veneilijöille, joiden osoite on Niemitie, Kaskitie, Rantaniityntie tai Tiuranniementie.

Venepaikkojen varaus on siirtynyt TIMMI-järjestelmään 14.6.2023 alkaen.

Venepaikkojen varaustilanteet ovat näkyvillä Timmi-tilavarausjärjestelmässä. Myös venepaikan varaaminen tapahtuu järjestelmän kautta. Venepaikkojen tarkastelu vaatii rekisteröitymisen järjestelmään.

Venepaikkoja voi jatkossa hakea ainoastaan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Hakemuksen tekeminen vaatii rekisteröitymisen.

Katso selaus- ja varausohjeet (pdf) sekä ohjeet rekisteröitymiseen (pdf).

Laiturit

Ylöjärven kaupungin hoidossa olevat venelaiturit:

Soutuvenepaikat

Kaupungin hoidossa olevat soutuvenepaikat:

  • Kuusela (Vahantalahti), Näsijärvi, 60 paikkaa
  • Siivikkala (Palavanpajunlahti), Näsijärvi, 51 paikkaa
  • Aro, Keijärvi, 44 paikkaa
  • Paijala, Kyrösjärvi, 60 paikkaa
  • Tiuranniemi, Keijärvi, 29 paikkaa
  • Kurjen ranta, Kyrösjärvi, 28 paikkaa (ranta valmistunut huhtikuussa 2020)

Tiuran rantaan ovat oikeutettuja hakemaan ne veneilijät, joiden osoite on Niemitie, Kaskitie, Rantaniityntie tai Tiuranniementie.

Kurussa ei ole kaupungin hoidossa olevia soutuvenerantoja.

Soutuvene- ja laituripaikat on numeroitu. Mikäli paikalta tai rannasta tavataan siihen kuulumaton vene, kaupunki poistaa sen. Veneen saa lunastettua sakkomaksua vastaan.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu15.5.2024