Valitse sivu

Liityntäpysäköinti

Ylöjärven keskusta-alueella on kaksi varsinaista liityntäpysäköintialuetta, jotka on tarkoitettu joukkoliikenteen käyttäjille. Lisäksi Räikän rantaan on avattu 18 autolle mahdollisuus pitkäaikaiseen, Nysse-liityntäliikennettä palvelevaan pysäköintiin. Pysäköinti Räikän rannassa on sallittu pysäköintikiekolla 10 tunnin ajan arkisin kello 6–18. Pysäköiminen liityntäpysäköintialueilla on maksutonta.

Matkatien liityntäpysäköinti

Soppeenmäen Matkatiellä, Vaasantien ja Kuruntien välisen rampin vieressä sijaitsevalla pysäköintialueella on paikat 54 autolle. Matkatien liityntäpysäköintialue palvelee erityisesti Nysse-bussien matkustajia, sillä viereisiltä pysäkeiltä pääsee kaikkien Ylöjärven bussilinjojen kyytiin. Pysäköintialuetta voivat käyttää myös muut kuin liityntäpysäköinnin asiakkaat.

Soppeenmäen yhtenäiskoulun liityntäpysäköinti

Soppeenmäen yhtenäiskoulun liityntäpysäköintialue sijaitsee Urheilutalon takana osoitteessa Koulutie 6. Pysäköintialueella on 23 pysäköintipaikkaa, joista 10 palvelee Vaasantien kaukoliikenteen linja-autojen matkustajia. Kaukoliikenteen bussipysäkit sijaitsevat yhtenäiskoulun kenttien kohdalla Vaasantien varressa.

Liityntäpysäköinnille varatut paikat ovat Vaasantietä lähinnä olevat pysäköintiruudut.

Liityntäpysäköintipaikat kartalla (pdf)

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu15.4.2024