Valitse sivu

Liityntäpysäköinti

Ylöjärven keskusta-alueella on kaksi liityntäpysäköintialuetta, jotka on tarkoitettu joukkoliikenteen käyttäjille. Pysäköiminen liityntäpysäköintialueilla on maksutonta.

Matkatien liityntäpysäköinti

Soppeenmäen Matkatiellä, Vaasantien ja Kuruntien välisen rampin vieressä sijaitsevalla pysäköintialueella on paikat 54 autolle. Matkatien liityntäpysäköintialue palvelee erityisesti Nysse-bussien matkustajia, sillä viereisiltä pysäkeiltä pääsee kaikkien Ylöjärven bussilinjojen kyytiin. Pysäköintialuetta voivat käyttää myös muut kuin liityntäpysäköinnin asiakkaat.

Yhtenäiskoulun liityntäpysäköinti

Ylöjärven Yhtenäiskoulun liityntäpysäköintialue sijaitsee Soppeenmäessä Urheilutalon takana osoitteessa Koulutie 6. Pysäköintialueella on 23 pysäköintipaikkaa, joista 10 palvelee Vaasantien kaukoliikenteen linja-autojen matkustajia. Kaukoliikenteen bussipysäkit sijaitsevat Yhtenäiskoulun kenttien kohdalla Vaasantien varressa.

Alueen liikennemerkkejä uusitaan ja liityntäpysäköintijärjestelyä selkeytetään lokakuun 2021 aikana. Liityntäpysäköinnille varatut paikat ovat Vaasantietä lähinnä olevat pysäköintiruudut.

Liityntäpysäköintipaikat kartalla (pdf)

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu12.1.2024