Valitse sivu

Yhteiskäyttöauto

Ylöjärven kaupunki on ottanut käyttöön yhteiskäyttösähköauton kesällä 2023. Arkisin klo 7-16 auto on varattu kaupungin työntekijöiden käyttöön, muulloin se on kuntalaisten vapaasti varattavissa.

Auto on merkiltään ja malliltaan Volkswagen ID4. Auto on täyssähköinen, automaattivaihteinen ja väriltään pirteän keltainen. Auton toimintasäde on täydellä akulla noin 400 kilometriä. Auto sijaitsee kaupungintalon pysäköintialueella, Räikänpuiston nurkassa, osoitteessa Kuruntie 14.

Auton operoinnista vastaa Omago Oy, joka omistaa auton ja vastaa sen huollosta, siisteydestä, vakuutuksista ja käyttösovelluksesta. Varaukset ja autonovien avaukset hoituvat kännykkäsovelluksen kautta.

Muistettavia asioita auton vuokrauksessa

  • Auton varaaminen tapahtuu Omago-sovelluksella, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta.
  • Ylöjärven liittymiskoodi on YLOJARVI
  • Auto ladataan ”kotipisteellään” kaupungintalon pysäköintialueella jokaisen ajon jälkeen. Lataus aktivoidaan autosta löytyvällä avaimenperätägillä.
  • Ladatessa kytke kaapeli aina ensin autoon ja sitten lataustolppaan. Lue tägi latausaseman näytön alapuolella olevassa lukukohdassa ja tarkista, että auton päässä latausjohdon vieressä syttyy vihreä valo.
  • Auton sisältä löytyy ohjeistus auton lataukseen ja käyttöön.

Tarkemmat vuokraus- ja käyttöohjeet löytyvät Omagon sivuilta.

Verkkosivuillamme julkaistu uutinen yhteiskäyttöautosta (8.6.2023)

Omagon asiakaspalvelu auttaa teknisissä asioissa, asiakaspalvelu@omago.fi, p. 020 127 7799.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu28.3.2024