Valitse sivu

Kirjastoauto Reppu

Kirjastoauton vappu

  • Ti 30.4. Reppu ajaa vain koulu-ja päiväkotipysäkit
  • Ke 1.5. Reppu viettää vappua

Pysäkkimuutoksia

  • Painorajoitusten vuoksi Martanperän tienhaaran pysäkkiä ei ajeta.
  • Vuorentaustassa Harjutien pysäkki on tilapäisesti Soppeenharjun päiväkodin parkkipaikalla.
  • Siivikkalassa Vasamantien pysäkki siirretty Vasamankaarelle.

Kirjastoauto Repun aikataulu löytyy tästä.


Tutustu kirjastoautojen reittipalveluun!

Ylöjärven Reppu-kirjastoauto on mukana reittipalvelussa pikinkirjastoautot.fi. Palvelu on selainpohjainen, joten se toimii kaikilla laitteilla. Repun lisäksi PIKI-kirjastoautoista palvelussa näkyy Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Nokian ja Valkeakosken kirjastoautot. Palvelussa voi hakea joko tietyn pysäkin nimellä tai klikkaamalla kartalta. Sinne saadaan myös nopeasti tieto mahdollisista häiriöistä.

Kannattaa tutustua.


Ylöjärven kirjastoauto on nimeltään Reppu. Kirjastoauto pysähtyy yli 60 paikassa ympäri kaupunkia. Päivisin käydään kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin aikataulun mukaisilla pysäkeillä.

Ylöjärven autoon mahtuu noin 4000 kirjaa. Lainattavissa on kattava kokoelma aikuisten-, nuorten- ja lastenkirjallisuutta. Kirjastoautosta saa lainaan myös aikakauslehtiä, äänikirjoja, cd-levyjä, DVD-elokuvia ja konsolipelejä.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston laina-aika on neljä viikkoa. Kirjastoautossa voi uusia lainojaan ja tehdä varauksia. Kirjastoauton lainoja voi palauttaa myös Leija-kirjastoon ja päinvastoin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa suoraan kirjastoautossa, puhelimitse 0500 620 970, netissä palautelomakkeella sekä sähköpostitse kirjasto@ylojarvi.fi.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu22.4.2024