Valitse sivu

Ulkoliikuntapaikkojen varaaminen

Urheilu- ja pallokenttien vuoroja voivat varata sekä yksityiset henkilöt että urheiluseurat. Urheilukenttiä varataan pääasiassa liikunnalliseen tarkoitukseen, mutta myös muiden tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen on mahdollista.

Listauksen varattavista urheilu- ja pallokentistä löydät Urheilu- ja pallokentät -sivulta.

Urheilu- ja pallokenttien varaustilanne näkyy ja itse varaaminen tapahtuu Timmi-tilavarausjärjestelmässä.

Hakemuksia voi tehdä ainoastaan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Hakemuksen tekeminen vaatii rekisteröitymisen. Katso selaus- ja varausohjeet (pdf) sekä ohjeet rekisteröitymiseen (pdf).

Yksittäiset varaukset

Yksittäiset harjoitusvuorot haetaan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Varaus tulee tehdä viimeistään kolmea (3) arkipäivää (ma-pe) ennen haettavaa vuoroa. Isojen tapahtumien kohdalla varaushakemus on tehtävä Timmin lisäksi Lupapiste.fi-palvelun kautta vähintään kuukautta (30 vrk) ennen ko. varausta.

Saapuneet vuorohakemukset pyritään käsittelemään kolmen työpäivän kuluessa, jolloin asiakkaalle toimitetaan varausvahvistus. Vuoro astuu voimaan vasta, kun varausvahvistus on toimitettu.

Vuorojen hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Yksittäisvuorot laskutetaan jälkikäteen noin kuukauden sisällä.

Vakiovuorojen varaukset

Varattavista kenttävuoroista tiedotetaan kyseisen vuoden alkupuolella. Tämä haku koskee vakiovarauksia. Saapuneet hakemukset kirjataan. Mikäli tulee päällekkäisiä varauksia, niistä neuvotellaan yhdessä muiden hakijoiden kanssa erikseen ilmoitettavana ajankohtana vuoroneuvotteluissa.

Kentät ovat varattavissa koko kauden käyttöön. Mikäli vapaita vuoroja jää, kentiltä voi varata myös yksittäisiä vuoroja.

Kauden aikaiset varaukset Timmi-varausjärjestelmän kautta: Katso ohjeet varausjärjestelmän käyttöön, rekisteröidy palveluun ja varaa vuorosi Timmin kautta.

Vuorojen hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kenttien käyttövarauksista vastaa tekniikka- ja ympäristöosasto.

Varausten peruutukset ja siirrot

Myönnettyjen vuorojen peruminen tulee tehdä itse Timmissä vähintään 3 vuorokautta ennen ko. vuoroa. Määräaikaan mennessä perutuista vuoroista ei peritä maksua.

Käyttämättömästä varauksesta veloitetaan normaali taksa, ellei varausta ole peruttu hyvissä ajoin. Vakiovuoron voi perua kesken kauden, mikäli vuorolle ei löydy todellista tarvetta.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu14.3.2024