Valitse sivu

Seudulliset lautakunnat

Ylöjärven kaupunki on mukana useissa yli kuntarajojen toimivissa lautakunnissa. Kaupunginvaltuusto päätti Ylöjärven edustajista kuntien väliset neuvottelut huomioiden nykyisen toimikautensa ensimmäisessä kokouksessa 9.8.2021.

Alueellinen jätehuoltolautakunta

Alueellinen jätehuoltolautakunta on 17 kunnan yhteinen toimielin, jonka vastuulla ovat jätehuoltoon liittyvät viranomaistehtävät. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Tuija Hirsimäki (Suomen Kataja).

Alueellinen jätehuoltolautakunta (Tampereen kaupunki)

Kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Seudullisena joukkoliikenneviranomaisena toimii Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta. Joukkoliikennelautakunta päättää laajasti kaupunkiseudun joukkoliikenteen asioista, muun muassa järjestämistavasta, kilpailutuksista ja hankinnoista. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Juha Alhamo (ps.), varajäsen Hannu Ruuska (ps.).

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta (Tampereen kaupunki)

Elinvoima- ja osaamislautakunta

Elinvoima- ja osaamislautakunta toimii Tampereen kaupungin organisaatiossa. Sen aluetta ovat mm. toisen asteen koulutus (esim. Tredu) sekä osaamisen, elinkeinojen ja työllisyyden edistäminen. Ylöjärvi osallistuu lautakuntaan ammatillisen koulutuksen yhteistoiminta-alueen päätöksentekoa koskien. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Pauliina Suvas (kok.), varajäsen Peer Haataja (kok.).

Elinvoima- ja osaamislautakunta (Tampereen kaupunki)

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta toimii Tampereen kaupungin organisaatiossa. Ylöjärvi osallistuu lautakuntaan kansalaisopiston yhteistoiminta-alueen päätöksentekoa koskien. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Henrik Pajunen (ps.), varajäsen Karita Jäppinen (kok.)

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta (Tampereen kaupunki)

Pirkkalan ympäristöterveyslautakunta

Ympäristöterveyslautakunta vastaa ympäristöterveydenhuollon järjestämisestä ja huolehtii ympäristöterveydenhuollon viranomaisvalvonnasta, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä eläinlääkintähuollosta, eläinsuojelusta ja eläintautien vastustamisesta Nokian ja Ylöjärven kaupunkien sekä Hämeenkyrön, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kuntien alueella. Ylöjärven edustaja lautakunnassa on Minna Mäkinen (sd.), varajäsen Eila Henriksson (sd.).

Ympäristöterveyslautakunta (Pirkkalan kunta)

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu17.12.2023