Valitse sivu

Metsäkylän tontit

Metsäkylä on perinteikäs pientaloalue, jossa ajallinen kerroksellisuus on säilynyt.

Rauhallinen ja laaja asuinalue sijaitsee keskustan palvelujen ja työpaikka-alueiden läheisyydessä. Vaasantien hyvät liikenneyhteydet tuovat alueelle vetovoimaa. Julkujärven laajat vapaa-ajan virkistys- ja ulkoilualueet löytyvät vierestä.

Metsäkylästä on viime vuosina luovutettu runsaasti tontteja ja alue alkaa olla valmis. Metsäkylässä asuu paljon lapsiperheitä.

Yhtiömuotoisten tonttien haku 2024

Metsäkylän Työläjärveltä oli haettavissa alkuvuodesta 2024 yksi yhtiömuotoiseen rakentamiseen tarkoitettu tontti. Haku on kaksivaiheisen siten, että ensimmäisessä vaiheessa haastatellaan tonteista kiinnostuneet rakentajat ja seuraavassa vaiheessa rakentajat toimittavat alustavan suunnitelman tonttien maankäytöstä. Lisätietoja Tonttihaku-sivulla

Omakotitonttien haku 2023

Metsäkylästä oli jaossa 5 omakotitonttia 2.-31.10.2023. Tontit arvottiin 14.11.2023.

Tontit sijoittuvat Työläjärvelle (3 kpl) Haapanatien ja Taivaanvuohentien varteen sekä Työlänojalle (2 kpl) Hakintien ja Tiirantien varteen. Tontit ovat 1000–1100 neliöisiä ja rakennusoikeutta niillä on 210 tai 250 kerrosneliömetriä. Työlänojan tonttien neliöhinta on muita halvempi pehmeän maaperän vuoksi. Lisätietoja Tonttihaku-sivulla

Ilmakuva Työläjärven asuinalueesta
Metsäkylän Työläjärven asuinalue kuvattuna vuonna 2021. Syksyn 2023 tonttihaussa Työläjärveltä oli haettavissa vielä kolme tonttia. Metsäkylän Työlänojalta oli haettavissa kaksi tonttia.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu13.2.2024