Valitse sivu

Oppilashuolto ja kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitaja Emmi Hietanen (paikalla keskiviikkoisin, torstaisin ja satunnaisesti myös perjantaisin), p. 044 486 0608. Puhelinaika klo 11.00-12.00, sähköposti emmi.hietanen [at] pirha.fi

Koulukuraattori Pekka Allèn, p. 050 313 2478. Sähköposti pekka.allen [at] pirha.fi. Kuraattori on koululla paikalla pääsääntöisesti tiistaisin.

Koulukuraattorin työ edustaa sosiaalityön asiantuntemusta kouluissa. Koulukuraattorin työn tavoitteena on lapsen ja nuoren hyvinvoinnin ja myönteisen kehityksen tukeminen, koulunkäyntiin liittyvissä pulmissa auttaminen sekä vanhempien kasvatustyön tukeminen.

Käytännössä koulukuraattorin työ on yksilökeskusteluja oppilaan kanssa, tapaamisia ja yhteydenpitoa perheen ja yhteistyötahojen kanssa, tarvittaessa ohjausta muiden palvelujen piiriin, oppilasryhmien kanssa työskentelyä sekä opetushenkilöstön konsultointia. Lisäksi koulukuraattori kuuluu koulukohtaiseen yhteisölliseen oppilashuoltoryhmään ja osallistuu tarvittaessa yksittäisen oppilaan asian käsittelyyn yksilökohtaisessa monialaisessa asiantuntijaryhmässä.

Oppilaat voivat ottaa koulukuraattoriin yhteyttä omatoimisesti tai vanhempien, opettajan tai muun koulun henkilökunnan jäsenen ohjaamana. Yhteyttä voi ottaa Wil­man kautta, soittamalla, teks­ti­vies­til­lä, sähköpostilla tai tul­la väli­tun­nil­la va­raa­maan ajan pai­kan pääl­tä.

Koulupsykologi Bettina Tavinen, p.041 730 9611. sähköposti bettina.tavinen [at] pirha.fi. Koulupsykologi on Takamaan koululla maanantaisin.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu4.4.2024