Valitse sivu

Sisäliikuntapaikkojen varaaminen

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut hoitaa keskitetysti tilavaraukset kaupungin sisäliikuntatiloihin. Tiloja varataan ilta- ja viikonloppukäyttöön pääasiassa liikunnalliseen tarkoitukseen, mutta myös muiden tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen on mahdollista.

Liikuntapalvelujen hallinnoimia liikuntapaikkoja ovat:

  • Koulujen liikuntasalit ja kuntosalit
  • Kurun urheilutalo (palloilusali ja kuntosali)
  • Siltatien liikuntahalli (palloilusali)
  • Viljakkalan liikuntahalli Vilske (palloilusali ja kuntosali)
  • Viljakkalan paloaseman kuntosali
  • Ylöjärven urheilutalo ja uimahalli (palloilusali, monitoimisali, kuntosali, voimailusali, squash)

Liikuntatilojen varaustilanteet ovat näkyvillä Timmi-tilavarausjärjestelmässä.

Katso selaus- ja varausohjeet (pdf) sekä ohjeet rekisteröitymiseen (pdf).

Yksittäiset varaukset

Yksittäisen harjoitusvuoron voit hakea Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Varaushakemuksen voi tehdä aikaisintaan kolmea (3) kokonaista päivää ennen haettavaa vuoroa. Isojen tapahtumien kohdalla varaushakemus on tehtävä kahta viikkoa (14 vrk) ennen ko. varausta.

Saapuneet vuorohakemukset pyritään käsittelemään kolmen työpäivän kuluessa. Varaushakemuksen jättäminen ei vielä oikeuta vuoron käyttöön, vaan hakijan on odotettava tietoa vuoron myöntämisestä. Vuoro astuu voimaan vasta, kun varausvahvistus on toimitettu. Varausvahvistuksen mukana varaaja saa ohjeet, kuinka toimia saadakseen avaimet liikuntatilaan. Koulusalien avaimet noudetaan ko. koulun kansliasta, Kurun urheilutalon avaimet Kurun palvelupisteeltä ja Ylöjärven urheilutalon avaimet urheilutalolta. Hakijan on hyvä huomioida, että avainten haku onnistuu ainoastaan arkisin toimistoaikaan.

Varaukset Timmi-varausjärjestelmän kautta:
Katso ohjeet varausjärjestelmän käyttöön, rekisteröidy palveluun ja varaa vuorosi Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta.

Vuorojen hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Yksittäisvuorot laskutetaan jälkikäteen noin kuukauden sisällä. Squash -vuorot maksetaan uimahallin kassaan.

Vakiovuorojen varaukset

Sisäliikuntatilojen toimintavuosi jaetaan kahteen kauteen: Kesäkausi (1.6.-31.8.) ja talvikausi (1.9.-31.5.). Vakiovuorot ovat haussa kaksi kertaa vuodessa kausittain. Hakuaikana hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse vuosittain erikseen julkaistavien ohjeiden mukaisesti.

Hakuajat 2024
Kesäkausi (1.6.-31.8.2024) 1.-14.4.2024 > Hae vuoroa tästä! Huom. lomake on auki vain hakuaikana!
Talvikausi (1.9.24-31.5.25) 22.4.-12.5.2024 >Hae vuoroa tästä! Huom. lomake on auki vain hakuaikana!

Vakiovuoroa voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin. Hakuajan ulkopuolella saapuneet vuorohakemukset pyritään käsittelemään kolmen työpäivän kuluessa (Ei koske seuraavaan kauteen liittyviä hakemuksia), jolloin asiakkaalle toimitetaan varausvahvistus. Vuoro astuu voimaan vasta kun varausvahvistus on toimitettu. Varausvahvistuksen mukana varaaja saa ohjeet, kuinka toimia saadakseen avaimet liikuntatilaan. Koulusalien avaimet noudetaan pääsääntöisesti ko. koulun kansliasta, Kurun urheilutalon avaimet Kurun palvelupisteeltä ja Ylöjärven urheilutalon avaimet urheilutalolta. Avainten haku onnistuu ainoastaan arkisin toimistoaikaan.

Kauden aikaiset varaukset Timmi-varausjärjestelmän kautta:
Katso ohjeet varausjärjestelmän käyttöön, rekisteröidy palveluun ja varaa vuorosi Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta.

Vuorojen hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Vakiovuorot laskutetaan kausittain jälkikäteen (syyskausi ja kevätkausi erikseen). Mikäli asiakas haluaa tiheämmän laskutustahdin, siitä voi olla yhteydessä liikuntapalveluihin. Squash -vuorot maksetaan uimahallin kassaan.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu14.3.2024