Valitse sivu

Viljakkalan kirjasto

Viljakkalan kirjaston aukiolot:

  • ma ja ti  13 – 18
  • ke            9 – 12
  • to ja pe  10 – 15

Omatoimiaukiolot: ma – to 7 – 21 ja pe – su 7 – 19.

Viljakkalan kirjastossa uusi työskentelytila asiakkaille.

Ylöjärven lähikirjastoihin on toivottu lisää työhuonetilaa asiakkaille esim. etätyöskentelyyn. Nyt Viljakkalan kirjastoon on saatu järjestettyä yksi uusi työskentelytila asiakkaille varattavaksi. Työtila on käytössä kirjaston palveluaukioloaikoina, asiakkaan omilla välineillä. Kirjaston wifi-verkko ei valitettavasti toimi näissä uusissa tiloissa, joten asiakkaalla tulee olla oma nettiyhteys esim. puhelimestaan jakamalla.
Lisätiedot suoraan kirjastoista: Viljakkalan kirjasto.


 Toimintaa Viljakkalan kirjastossa

  • Kevään satutunnit alkavat maanantaina 29.1.2024 klo 17.30.  Muut satutunnit pidetään seuraavina maanantaipäivinä: 19.2., 25.3., 22.4. ja 20.5. Tervetuloa vanhat ja uudet satutuntikävijät!

Viljakkalan kirjasto sijaitsee keskellä Viljakkalan kylätaajaman keskustaa Aittatiellä idyllisessä maalaismaisemassa. Kirjasto remontoitiin kuntaliitoksen yhteydessä 2007 vapautuneeseen entiseen kunnantaloon. Viljakkalalaiset saivat näin lähelleen viihtyisän ja toimivan kirjastotilan ja monipuoliset palvelut. Palvelut lisääntyivät vielä, kun omatoimipalvelu otettiin käyttöön 2014.

Kirjaston tiloissa on kaupungin kokoushuone (10-15 henkilölle), jossa on tietokone nettiyhteyksin ja dataprojektori. Voit varata ajan kirjastosta, p. 050 390 4714. Kokoustilan käyttö on maksullista. Voit tehdä tilavarauksen myös sähköisesti tästä linkistä.

Kirjaston aineistokokoelma löytyy
PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, soittamalla kirjastoon tai sähköpostilla kirjasto.viljakkala@ylojarvi.fi. 

Aukioloajat

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu13.2.2024