Valitse sivu

Viljakkalan kirjasto

Poikkeusaukiolot Viljakkalan kirjastossa keväällä – 24

  • Pe 17.5. suljettu, henkilökunnan koulutuspäivä

Omatoimiaukiolot toiminnassa myös pyhäpäivisin ja muina poikkeuksellisina päivinä.

Viljakkalan kirjaston kesäaika:

Viljakkalan kirjasto avoinna kesällä normaalien aukiolojen mukaisesti paitsi viikot 27 ja 28, 1.7. – 14.7. vain omatoimisesti.


Viljakkalan kirjaston aukiolot:

  • ma ja ti  13 – 18
  • ke            9 – 12
  • to ja pe  10 – 15

Omatoimiaukiolot: ma – to 7 – 21 ja pe – su 7 – 19.


Viljakkalan kirjastossa työskentelytilaa asiakkaille.

Ylöjärven lähikirjastoihin on toivottu lisää työhuonetilaa asiakkaille esim. etätyöskentelyyn. Viljakkalan kirjaston uusin työtila on käytössä kirjaston palveluaukioloaikoina, asiakkaan omilla välineillä. Kirjaston wifi-verkko ei valitettavasti toimi näissä uusissa tiloissa, joten asiakkaalla tulee olla oma nettiyhteys esim. puhelimestaan jakamalla.
Lisätiedot suoraan kirjastoista: Viljakkalan kirjasto.


 Toimintaa Viljakkalan kirjastossa

  • Kevään satutunnit pidetään klo 17.30 – 18 seuraavina maanantaipäivinä: 29.1., 19.2., 25.3., 22.4. ja 20.5. Tervetuloa vanhat ja uudet satutuntikävijät!
  • Ylöjärven kirjasto tarjoaa asiakkailleen digitukea laitteiden ja ohjelmistojen käytössä. Asiakkaat voivat hakea apua esimerkiksi sähköiseen asiointiin, sovellusten käyttöön sekä mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin liittyvissä ongelmissa. Viljakkalassa opastukset pidetään klo 13 – 16 seuraavina maanantaipäivinä: 18.3., 15.4. ja 13.5. Opastustuokioon ilmoittaudutaan etukäteen viimeistään edeltävänä perjantaina klo 15 mennessä. Jos ilmoittautumisia ei tule, opastuspäivä peruuntuu.
    Ilmoittautumiset kirjastossa tai oheisella verkkolomakkeella.
  • Kirjaston lehtisalissa on nähtävillä Enrico Mazzonen kuvataidenäyttely ”Haiti ja Duvalier”. Näyttelyssä on esillä piirroksia, joissa on käytetty myös hieman tietokonegrafiikkaa. Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina 6.5.2024 saakka. Tervetuloa!

Viljakkalan kirjasto sijaitsee keskellä Viljakkalan kylätaajaman keskustaa Aittatiellä idyllisessä maalaismaisemassa. Kirjasto remontoitiin kuntaliitoksen yhteydessä 2007 vapautuneeseen entiseen kunnantaloon. Viljakkalalaiset saivat näin lähelleen viihtyisän ja toimivan kirjastotilan ja monipuoliset palvelut. Palvelut lisääntyivät vielä, kun omatoimipalvelu otettiin käyttöön 2014.

Kirjaston tiloissa on kaupungin kokoushuone (10-15 henkilölle), jossa on tietokone nettiyhteyksin ja dataprojektori. Voit varata ajan kirjastosta, p. 050 390 4714. Kokoustilan käyttö on maksullista. Voit tehdä tilavarauksen myös sähköisesti tästä linkistä.

Kirjaston aineistokokoelma löytyy
PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, soittamalla kirjastoon tai sähköpostilla kirjasto.viljakkala@ylojarvi.fi. 

Aukioloajat

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu10.5.2024