Hyppää sisältöön

Viljakkalan kirjasto

Helatorstain ajan aukiolot Viljakkalan kirjastossa


Ke 25.5. ja to 26.5.22
Viljakkalan kirjasto on kiinni henkilökunnan koulutuspäivän ja helatorstain vuoksi. Omatoimiaukiolot ovat toiminnassa. Perjantaina taas avoinna normaalisti.

Viljakkalan kirjaston kesä - 22

Viljakkalan kirjasto avoinna pelkällä omatoimella viikot 27 ja 28, eli 4.7. - 17.7.
Muuten avoinna normaalisti

Viljakkalan kirjaston aukioloajat: 

  • ma ja ti 13-18
  • ke 9-12
  • to ja pe 10-15
    Omatoimiasiointi ma-to 7-21 ja pe-su 7-19.


Toimintaa Viljakkalan kirjastossa

  • Satutunnit jäivät kesätauolle. Syyskaudella jatketaan taas!
  • Lukulemmikki Hillan vierailee seuraavan kerran ti 31.5. klo 17-18. Kysy aikoja Viljakkalan kirjastosta.

THL:n ohjeen mukaan kasvomaskien käyttö yleisissä tiloissa on jokaisen omassa harkinnassa. Kannattaa silti muistaa yleiset hygieniasuositukset, käsihygienia ja turvavälit. Asioithan kirjastossa vain terveenä.

Viljakkalan kirjasto sijaitsee keskellä Viljakkalan kylätaajaman keskustaa Aittatiellä idyllisessä maalaismaisemassa. Kirjasto remontoitiin kuntaliitoksen yhteydessä 2007 vapautuneeseen entiseen kunnantaloon. Viljakkalalaiset saivat näin lähelleen viihtyisän ja toimivan kirjastotilan ja monipuoliset palvelut. Palvelut lisääntyivät vielä, kun omatoimipalvelu otettiin käyttöön 2014.

Kirjaston tiloissa on kaupungin kokoushuone (10-15 henkilölle), jossa on tietokone nettiyhteyksin ja dataprojektori. Voit varata ajan kirjastosta, p. 050 390 4714. Kokoustilan käyttö on maksullista. Voit tehdä tilavarauksen myös sähköisesti tästä linkistä.

Kirjaston aineistokokoelma löytyy PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, soittamalla kirjastoon tai sähköpostilla kirjasto.viljakkala@ylojarvi.fi. 

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttuun tapaan kirjastonhoitaja.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokortin ja siihen liitetytn tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Viljakkalan uuden liikuntahalli Vilskeen kuntosalin käyttöön oikeuttavien korttien myynti alkoi Viljakkalan kirjastossa 4.8.2020. Maksut vain käteisellä tasarahalla kirjaston palveluaukioloaikoina.

Kirjaston kotiseutuarkisto pyynnöstä nähtävillä: Eero Hyynilän Karhen perinnepiirin arkisto ja E.N. Karhiston Kyrön kirja (käsikirjoitus).

Myynnissä Pertti Virtarannan Viljakkalan murrekirjaa (15 euroa/kpl) sekä Kleetuksen pakinoita (3,50 euroa/kpl)

Toimipaikat

Viljakkalan kirjasto
Viljakkalan kirjasto
050 390 4714

Aittatie 2, 39310 Viljakkala
Näytä kartalla

Aukioloajat

Viljakkalassa tapahtuu

Kaikki tapahtumat
Päivitetty: 20.5.2022