Valitse sivu

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Sivulle on koottu ajankohtaista tietoa, uutisia ja tiedotteita Ylöjärven varhaiskasvatuksesta.

eVakan käyttöönotto tuo muutoksia palveluntarpeisiin 1.5.2024 alkaen

eVakan käyttöönoton yhteydessä Tampereen kehyskunnissa yhdenmukaistetaan toimintamalleja. Tästä syystä palveluntarpeet ja maksujen prosenttiosuudet Ylöjärven varhaiskasvatuksessa muuttuvat. 1.5.24 alkaen varhaiskasvatuksessa on valittavana 4 tuntiporrasta ja esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa 5 tuntiporrasta. Lisätietoa löydät asiakasmaksut sivulta.

Ylöjärven varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön eVaka-verkkopalvelu

eVaka on varhaiskasvatuksen sähköinen järjestelmä, joka sujuvoittaa muun muassa päiväkotien hallintoa, laskutusta ja viestintää sekä varhaiskasvatukseen hakeutumista ja lasten läsnäoloaikojen varausta. Lisätietoa eVakasta löydät eVaka-sivulta.

Tiedote huoltajille.

Varhaiskasvatuksen tutkimusluvan hakeminen

Kaupungin varhaiskasvatuksessa tehtäviin tutkimuksiin, selvityksiin ja opinnäytteisiin tarvitaan tutkimuslupa. Lisätietoja voit lukea Tutkimusluvat-sivulta.

Töihin Ylöjärven varhaiskasvatukseen

Haku sijaisuuksiin tapahtuu Kuntarekryn kautta tai ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen suunnittelija Tiina Pajuseen. Ohjeita kirjautumiseen Kuntarekryyn (pdf).

Katso video

Klikkaa alla olevaa linkkiä tai videoupotusta. Molemmat vievät videoon ”Tervetuloa tiimipelaajaksi Ylöjärven varhaiskasvatukseen”.

Linkki videoon (Youtube)

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu10.5.2024