Valitse sivu

Saavutettavuus

Tämä on Ylöjärven kaupungin kotisivujen saavutettavuusseloste.

Ylöjärven kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain eli digipalvelulain sekä EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.ylojarvi.fi. Seloste on laadittu 3.1.2024.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston tekninen toteuttaja.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivusto täyttää suurelta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitetyt vaatimusten tasot A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Ylöjärven kaupungin verkkosivusto sisältää toimisto-ohjelmien tiedostoja (pääasiassa pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Nämä ovat pääosin ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Tarvittaessa voit pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa kaupungin kirjaamosta, p. 03 565 30 000 (vaihde) tai kirjaamo@ylojarvi.fi.

Asuminen ja ympäristö -sivuilla on karttapalvelu sekä tiedostoja (pdf), joissa on karttoja, joita ei ole tarkoitettu navigointikäyttöön. Näin ollen ne eivät kuulu lainsäädännön piiriin.

Verkkosivustolla on muutamia ulkopuolisten tahojen tuottamia sisältöjä, kuten upokkeet kuntalaisaloitteesta ja kirjaston aukioloajoista. Nämä eivät ole kaupungin itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia, joten ne eivät kuulu lainsäädännön piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivustollamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi:

Lomakkeella

Palautelomake

Sähköpostilla

kirjaamo@ylojarvi.fi

Puhelimella

vaihde 03 565 30 000

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Lain mukaan vastaus on annettava 14 päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
PL 1, 13035 AVI
kirjaamo.etela@avi.fi
puhelinvaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu24.1.2024