Valitse sivu

Siltatien tontit

Siltatien uusi pientalovaltainen alue kehittyy ja laajenee voimakkaasti 2020-luvulla. Siltatie on liikuntapalveluiden keskittymä. Laajat virkistys- ja metsäalueet reitteineen ovat aivan vieressä, ja alue sopii erityisesti aktiivisille liikkujille ja lapsiperheille.

Uusi monipuolinen yhtenäiskoulu liikuntamahdollisuuksineen on alueen sydän. Keskustan palvelut ovat lähellä ja yhteydet hyvät. Keskustaan pääsee sujuvasti pyörällä ja bussilla.

Yhtiömuotoisten tonttien haku 2024

Siltatien alueelta oli haettavissa 4 yhtiömuotoiseen rakentamiseen tarkoitettua tonttia alkuvuodesta 2024. Haku on kaksivaiheinen siten, että ensimmäisessä vaiheessa haastatellaan tonteista kiinnostuneet rakentajat ja seuraavassa vaiheessa rakentajat toimittavat alustavan suunnitelman tonttien maankäytöstä. Lisätietoja Tonttihaku-sivulla.

Omakotitonttien haku 2023

Siltatien alueelta oli jaossa 18 omakotitonttia 2.-31.10.2023.

Tontit sijoittuvat Raudantakojantien, Miilukankaantien, Hiilimiiluntien ja Kivikaarentien varrelle. Pienin tontti on 629 neliötä, suurin 975 neliötä. Keskimäärin tonttien koko on noin 900 neliötä. Rakennusoikeutta kaikilla tonteilla on 240 kerrosneliömetriä. Hinnat ovat alkaen 58 euroa neliöltä. Lisätietoja Tonttihaku-sivulla

Siltatien alue

  • Kauppakeskus Elo ja Elovainion muut palvelut kävely- tai pyöräilyetäisyydellä
  • Kirkonseudun palvelut, kuten pääkirjasto Leija, lyhyen matkan päässä
  • Rauhallinen, luonnonläheinen alue
  • Valaistu kuntorata laavuineen ja latu lähellä
  • Tiheät bussiyhteydet, läntiselle kehätielle 5 minuutin ajomatka
  • Useita päiväkoteja viereisellä Haaviston alueella, koulun viereen tulee lähivuosina uusi päiväkoti
  • Siltatien yhtenäiskoulun ensimmäinen vaihe valmistui kesällä 2023. Lisätietoja: Siltatien koulun sivu

Katso 360-kuva 

Klikkaa tästä ja katso 360-kuva Siltatien alueesta (kesä 2023). Linkki vie Kuula-palveluun.

 

Maisemakuvia

Ilmakuva, jossa uusia omakotitaloja ja metsää.
Siltatien alueen rakentaminen alkoi yllä olevan kuvan alueelta. Kuva on kesältä 2023.

Ilmakuva, jossa omakotitaloja ja metsää.
Kuvan oikeassa reunassa näkyy Siltatien yhtenäiskoulua. Koulun viereen rakennetaan liikuntahalli (valmis talvella 2024) sekä pesäpallokenttä, joka toimii talvisin tekojääratana. Kuva on kesältä 2023.

Ilmakuva omakotitonttialueesta.
Siltatien alue rajoittuu valmiiseen asuntokantaan. Ympäristössä on laajat virkistysalueet ja kaupungin ylläpitämä laavu. Alueella kulkee ulkoilureitti, ja kuntopolulle ajetaan talvisin ladut. Kuva on kesältä 2023.

Ilmakuva rakentuvasta omakotitonttialueesta.
Siltatien alue sijaitsee Haaviston asuinalueen vieressä, lähellä Ylöjärven Kirkonseudun ja Elovainion palveluita. Siltatieltä on nopea yhteys sekä Vaasantielle että läntiselle kehätielle. Alue laajenee hallitusti ja sieltä luovutetaan vuosittain omakotitontteja. Kuva on kesältä 2022.

Kuvat: Rami Marjamäki

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu13.2.2024