Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Siltatien liikuntahalli on luovutettu kaupungille

Siltatien uuden liikuntahallin käyttöönotto lähenee, sillä urakoitsija Lujatalo luovutti kohteen kaupungille keskiviikkona 31.1.2024. Hallin lopputarkastus oli tiistaina 30.1.2024.

Kolmeen lohkoon jaettava halli on kooltaan noin 1100 neliömetriä. Halli on ensimmäinen Ylöjärven kaupungin omistama liikuntasali, jossa voi pelata salibandya ja futsalia täysimittaisella kentällä. Salissa on mahdollista pelata myös lentopalloa, mutta salin lattiamateriaali Pulastic on suunniteltu erityisesti salibandylle ja futsalille.

Halli on aivan kiinni Siltatien koulussa, ja käynti halliin on Siltatien puolelta, henkilökunnan pysäköintialueen luota. Liikuntahallissa on kuusi pukuhuonetta, kaksi jokaiselle lohkolle. Jokaisesta lohkosta on oma hätäuloskäynti ja hallin kaikki ovet ovat palo-ovia.

Koulupäivien aikana liikuntahalli toimii Siltatien koulun liikunta- ja juhlasalina. Arki-iltojen, viikonloppujen sekä koulujen loma-aikojen vuoroja hallinnoi kaupungin liikuntapalvelut. Vakiovuorot alkavat talviloman jälkeen viikolla 10. Ennen tätä salissa voi olla satunnaisia vuoroja. Varauskalenteri avataan Timmiin helmikuun aikana.

Lisätietoja:

Liikuntapäällikkö Sini Aalto, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi, p. 041 730 0165

Kuvassa: Lujatalon vastaava työnjohtaja Tero Puranen ojentaa kaupungin liikuntapäällikkö Sini Aallolle liikuntahallin avaimen. Lisäksi kuvassa myös Lujatalon työpäällikkö Timo Kanninen (vas.) ja Ylöjärven kaupungin vs. rakennuspäällikkö Hannu Heikkilä (toinen oik.).