Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Yleisötilaisuus vesihuollon kehittämissuunnitelmasta tiistaina 7.5. – tule kysymään ja keskustelemaan

Ylöjärven kaupunki päivittää vesihuollon kehittämissuunnitelmaa vuosille 2025 – 2035. Kehittämissuunnitelmassa käsitellään talousvesihuollon järjestämistä, jätevesien käsittelyä, verkoston saneeraustarpeita, vesiosuuskuntia ja haja-asutuksen vesihuoltoa.

Suunnitelma on nähtävillä 29.4.–29.5.2024 kaupungin kotisivuilla sekä teknisen toimiston (Räikäntie 3, Vivacen talo) ikkunassa Kuruntien puolella (nähtävilläoloaikaa on jatkettu alunperin ilmoitetusta). Mahdolliset muistutukset on tehtävä 29.5.2024 klo 15.00 mennessä kirjallisesti Ylöjärven tekniselle lautakunnalle os. Ylöjärven kaupunki, Tekninen lautakunta, PL 22, 33471 Ylöjärvi tai tekninen.kirjaamo@ylojarvi.fi.

Ylöjärven kaupunki järjestää suunnitelmasta yleisötilaisuuden tiistaina 7.5.2024 kello 16 Ylöjärven kaupungintalon valtuustosalissa (Kuruntie 14 D). Paikalla on Ylöjärven kaupungin, Ylöjärven Vesi Oy:n, Pirkanmaan ELY-keskuksen ja konsulttina toimivan Swecon asiantuntijoita kertomassa kehittämissuunnitelmasta ja sen päivittämisestä.

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella sekä jättää huomioita suunnitelmasta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Tervetuloa!