Valitse sivu

Siivikkalan tontit

Siivikkala on perinteikäs, arvostettu ja aktiivinen pientaloalue Ylöjärven ja Tampereen rajalla. Kaupunginosassa on säilynyt vuosikymmenten kerroksellisuus. 

Järvimaisemaan sijoittuvalta luonnonkauniilta alueelta tavoittaa Näsijärven rannan ulkoilumahdollisuudet sekä veneily- ja vesireitit. Alueen lähipalvelut ovat hyvät ja liikenneyhteydet sujuvat sekä keskustan että Tampereen suuntaan.

Siivikkalan Leppästentien uuden asuinalueen kaavoitus on parhaillaan käynnissä. Noin 250 asukkaan alue tulee rakentumaan arviolta vuosien 2025-2030 aikana. Lisätietoja Leppästentien kaavasta.

Tonttihaku 19.2.-4.3.2024

Siivikkalasta hakuun vapautunut yksittäinen tontti (Ahmantie 13) herätti runsaasti kiinnostusta omakotirakentajissa. Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 48. Tontti arvotaan torstaina 7.3.2024. Saajan lisäksi arvotaan 5 varasijaa. Lisätietoja tontista.

Siivikkala

  • Alakoulu (1.-6. lk)
  • Useita päiväkoteja, lähikauppa
  • Tekonurmikenttä, uimaranta, leikkikenttiä
  • Ylöjärven keskustan ja Tampereen Lielahden palvelut noin 5 km
  • Näsijärven rannat kivenheiton päässä
360-kuva omakotialueesta, rakenteilla olevia taloja ja vanhoja taloja.
Klikkaa tästä ja katso 360-kuva Siivikkalasta. Maisemassa näkyy sekä vanhempaa asutusta että alue, josta on viime vuosina myyty tontteja. Kuva on vuodelta 2022. Linkki vie Kuula-palveluun.

Ilmakuva rakentuvasta omakotitonttialueesta, metsää ja järvi taustalla.
Ilmakuva rakentuvasta omakotitonttialueesta.
Tekonurmikenttä

Perinteinen pientaloalue on viime vuosina laajentunut ja saanut uusia asukkaita. Siivikkalan koulun vieressä on uusi tekonurmikenttä (kuva 2021, muut kuvat 2022, kuvaaja Rami Marjamäki).

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu6.3.2024