Valitse sivu

Maaseutupalvelut

Ylöjärven kaupungin maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtäviä hoitaa Lempäälän kunnan maaseutuhallinto.

Maaseutuhallinnon tehtävänä on huolehtia maaseutuelinkeinoja koskevien lakien, asetusten ja päätösten toimeenpanosta. Käytännön tehtäviä ovat mm. maataloustukihakemusten vastaanottaminen, käsittely ja maksatus, eläintenpitäjärekistereiden ylläpito (naudat, lampaat, vuohet, kanat, siat) sekä hukkakauran torjunta.

Ylöjärveläisten maatalousyrittäjien lomituspalveluiden järjestämisestä vastaa Sastamalan kaupungin lomituspalveluyksikkö.

Kantri

Kantri ry on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Ylöjärven maaseutualueilla.

Kantri ry:n toimialueeseen kuuluu Tampereen seutukunta eli Tampereen, Kangasalan, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Vesilahden sekä Ylöjärven maaseutualueet. Tarkoituksena on rahoituksen jakaminen maaseudun kehittämiseen. Se toteuttaa Leader-toimintaa osana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa.

Kantri ry

Winterin lainat

A. R. Winterin rahaston lainat julistetaan vuosittain keväällä Ylöjärven kaupungin viljelijöiden haettaviksi rahaston sääntöjen mukaisesti. Vuonna 2024 lainahakemukset tulee toimittaa 31.5.2024 klo 15.00 mennessä Ylöjärven kaupungintalon infopisteeseen os. Ylöjärven kaupunginhallitus, Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi.

Lainahakemuksen ja rahaston säännöt voi tulostaa tältä sivulta tai hakea kaupungintalolta (Kuruntie 14, ma-pe klo 9-15).

Rahaston säännöt (pdf)

Lainahakemus 2024 (pdf)

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu6.5.2024