Valitse sivu

Ylöjärven pääkirjasto Leija

Kesäaukiolot Leijassa

27.5. – 11.8.24 Leija avoinna

 • Ma – Pe 9 – 19
 • La ja Su suljettu
 • Aamuaika 9 – 10 ovat Leijassa itsepalveluaikaa

Leijassa arkiaamuisin klo 9-10 itsepalveluaikaa omatoimisille asiakkaille.

Leija avataan maanantaista perjantaihin klo 9.00. Ensimmäinen tunti 9 – 10 on itsepalveluaikaa, tuolloin ei kirjastossa ole asiakaspalvelua. Asiakkaat voivat lainata ja palauttaa automaateilla, lukea lehtiä tai muuten käyttää kirjastosalin avoimia tiloja. Työhuoneita, Lukuhuoneita ja Digitointi- ja 3D-tilaa voi varata klo 10.00 lähtien. Myös tulostaminen toimii varmimmin klo 10.00 alkaen.


Toimintaa Leijassa

 • Ylöjärven kirjaston Digituki on kesätauolla. Aina voi kyllä kysyä, jos kirjaston vuorossa oleva henkilökunta osaisi auttaa digipulmien kanssa.
  Kirjasto ei anna huoltoapua rikkoutuneiden laitteiden korjauksessa.
 • Satutunnit: Leijan satutunnit ovat tältä keväältä loppuneet. Syksymmällä jatketaan. Nappi-apina ja satutäti Päivi ja muut toivottavat hyvää kesää.
 • Leijan lukupiiri: Lukupiiri jatkuu taas 10.9.24 klo 17.30. Kesähaasteena on Dostojevskin ”Karamazovin veljekset”. Kysy kirjoja Leijasta.
 • Lukulemmikki Pate on myös lähtenyt kesälomalle. Syksyn vierailuista tiedotetaan myöhemmin.
 • Mukanetti:  Mukanetti on kesälomalla. Jatkaa digivertaistukea Leijassa taas 11.9.24 alkaen parittomien viikkojen keskiviikkoisin 10 – 12.
  Mukanetin toiminnasta lisää tietoa tästä linkistä.

Monipuoliset tilat

Pääkirjasto Leijassa on asiakkaiden käyttöön varattavissa erilaisia tiloja esimerkiksi opiskeluun, kirjallisiin töihin, tapaamisiin ja kokouksiin. Leijassa on myös mm. digitointitila ja 3D-tulostin ja musiikin äänitys- ja soittotila.

Leijan tilat ja laitteet

Pääkirjasto Leija sijaitsee Kuruntien ja Koivumäentien risteyksessä lähellä kaupungintaloa ja kirkkoa Ylöjärven keskustassa. Kirjastosalin 80-metrinen lasiseinä avautuu Kuruntielle. Leija koostuu kahdesta suuresta kolmiosta, joiden välinen käytävä erottaa asiakastilat henkilökunnan työtiloista. 

Kirjaston on suunnitellut rakennusarkkitehti Tero Harjunniemi (Arkkitehtuuritoimisto Teuvo Vastamäki Oy). Kirjasto avattiin marraskuussa 2002.

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!

Viimeksi muokattu24.6.2024