Hyppää sisältöön

Ylöjärven pääkirjasto Leija

Leijan sunnuntaiaukiolot 

  • Sunnuntaiaukiolot alkoivat 5.9. ja  jatkuvat 28.11. asti. Tuolloin Leija on avoinna 11 - 15.
  • Isänpäivänä  su 14.11. Leija ei ole avoinna

 Pääkirjasto Leijan tilojen käyttö 30.8.2021 alkaen:

  • Kirjastosalit ja lehtilukusalit ovat avoinna asiakkaille.
  • Työ - ja lukuhuoneet ja asiakaskoneet ovat käytössä.
  • Monitoimisali on varattavissa.

Kirjastojen palvelut ovat käytössä lähes normaalisti. Noudatamme yleisiä koronaturvaohjeita: hyvää käsihygieniaa ja kasvomaskien käyttöä. Asioithan kirjastossa vain terveenä.


Toimintaa Leijassa

Kirjastojen yleisötapahtumia käynnistellään koronaturvallisesti.

  • Satutunnit aloittavat ke 1.9.21 Satutunneille on ennakkoilmoittautuminen puhelimitse tai kirjastokäynnillä. Ryhmän koko on 10 hlö.
  • Leijan lukupiiri kokoontuu aina kuukauden toisena tiistaina. Seuraava kerta on ti 12.10.21 Käsiteltävänä kirjana on Anna Takasen "Sinä olet suruni". Kysy kirjoja Leijasta. Tervetuloa!
  • Mukanetti aloittaa syyskuussa Leijassa, mikäli ei tule uusia rajoituksia. Mukanetti opastaa verkkoasioinnissa parillisina tiistaina klo 10 - 12. Ensimmäinen kerta on ti 7.9.21.Mukanetin toiminnasta lisää tietoa tästä linkistä.

Monipuoliset tilat

Pääkirjasto Leijassa on asiakkaiden käyttöön varattavissa erilaisia tiloja esimerkiksi opiskeluun, kirjallisiin töihin, tapaamisiin ja kokouksiin. Leijassa on myös mm. digitointitila ja 3D-tulostin.

Leijan tilat ja laitteet

Pääkirjasto Leija sijaitsee Kuruntien ja Koivumäentien risteyksessä lähellä kaupungintaloa ja kirkkoa Ylöjärven keskustassa. Kirjastosalin 80-metrinen lasiseinä avautuu Kuruntielle. Leija koostuu kahdesta suuresta kolmiosta, joiden välinen käytävä erottaa asiakastilat henkilökunnan työtiloista. 

Kirjaston on suunnitellut rakennusarkkitehti Tero Harjunniemi (Arkkitehtuuritoimisto Teuvo Vastamäki Oy). Kirjasto avattiin marraskuussa 2002.

Toimipaikat

Pääkirjasto Leija
Pääkirjasto Leija
040 133 1431, 040 133 1432
kirjasto@ylojarvi.fi
Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi
Näytä kartalla

Aukioloajat

Päivitetty: 23.9.2021