Hyppää sisältöön

Ylöjärven pääkirjasto Leija

Helatorstain ajan aukiolot Leijassa

Ke 25.5. ja to 26.5.22 Ylöjärven pääkirjasto Leija on kiinni henkilökunnan koulutuspäivän ja helatorstain vuoksi. Perjantaina taas avoinna normaalisti.

Kesän aukiolot Leijassa

Leija avoinna 30.5. - 14.8.22
                      Ma - pe 10 - 19
                      La ja su suljettu


Toimintaa Leijassa

  • Satutunnit   Leijan satutunnit ovat tältä keväältä päättyneet. Tavataan taas syksyllä.. 
  • Leijan lukupiiri:  tämän kevään viimeinen kerta oli ti 10.5.22 klo 17.30. Lukupiiri jatkuu taas syyskuussa jokaisen kuukauden toinen tiistai. Kesäluettavana on Charles Dickens: "David Copperfield" Kysy kirjoja Leijasta. Nähdään syksyllä!
  • Mukanetti:  Mukanetin vertaisohjaajat opastavat Leijassa aina parillisten viikkojen tiistaisin klo 10 - 12. Viimeinen kerta tänä keväänä on ti 31.5. Mukanetin toiminnasta lisää tietoa tästä linkistä.
  • Nuorten Lukupiiri on aloittanut tänä keväänä Leijassa 11 - 15 vuotiaille. Kevään viimeinen tapaaminen on 1.6. klo 15 - 16 Leijan Monitoimisalissa. Tule mukaan.

THL:n ohjeen mukaan kasvomaskien käyttö yleisissä tiloissa on jokaisen omassa harkinnassa. Kannattaa silti muistaa yleiset hygieniasuositukset, käsihygienia ja turvavälit. Asioithan kirjastossa vain terveenä.

Monipuoliset tilat

Pääkirjasto Leijassa on asiakkaiden käyttöön varattavissa erilaisia tiloja esimerkiksi opiskeluun, kirjallisiin töihin, tapaamisiin ja kokouksiin. Leijassa on myös mm. digitointitila ja 3D-tulostin.

Leijan tilat ja laitteet

Pääkirjasto Leija sijaitsee Kuruntien ja Koivumäentien risteyksessä lähellä kaupungintaloa ja kirkkoa Ylöjärven keskustassa. Kirjastosalin 80-metrinen lasiseinä avautuu Kuruntielle. Leija koostuu kahdesta suuresta kolmiosta, joiden välinen käytävä erottaa asiakastilat henkilökunnan työtiloista. 

Kirjaston on suunnitellut rakennusarkkitehti Tero Harjunniemi (Arkkitehtuuritoimisto Teuvo Vastamäki Oy). Kirjasto avattiin marraskuussa 2002.

Toimipaikat

Pääkirjasto Leija
Pääkirjasto Leija
040 133 1431, 040 133 1432
kirjasto@ylojarvi.fi
Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi
Näytä kartalla

Aukioloajat

Päivitetty: 24.5.2022