Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Yhdistysavustukset 2024: projektituki, Nuva-raha sekä kulttuuripalvelujen ja ympäristönhoidon avustukset

Hyvinvointilautakunta ja ympäristölautakunta ovat myöntäneet vuoden 2024 määrärahoistaan avustuksia useille eri yhdistyksille ja toimijoille.

Hyvinvointilautakunta päätti projektituen, kulttuuritoiminnan kohdeavustusten sekä nuorten Nuva-rahan saajista kokouksessaan 16.4.2024. Ympäristölautakunta myönsi avustuksia ympäristönhoitotöihin kokouksessaan 24.4.2024.

Hyvinvointilautakunta käsittelee avustuksia vielä kokouksessaan 14.5.2024. Tällöin jaossa ovat yhdistysten yleisavustus sekä liikunta- ja nuorisotoiminnan avustukset.

Projektituki

Hyvinvointilautakunta myönsi projektiavustuksia yhteensä 6 000 euroa 19:lle eri yhdistykselle. Projektituki on tarkoitettu yhdistysten, yhteisöjen tai toimintaryhmien järjestämän yleishyödyllisen, paikallisen ja maksuttoman toiminnan ja tapahtumien toteuttamiseen. Projektitukea voi hakea kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa.

Projektituki (hyvinvointilautakunta 16.4.2024)

Kulttuuritoiminnan kohdeavustukset

Hyvinvointilautakunta myönsi kulttuuripalveluiden kohdeavustuksia yhteensä 7 300 euroa kahdeksalle eri toimijalle. Kohdeavustusta voivat hakea yhdistykset ja ryhmät, jotka edistävät ja harjoittavat kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden kohdeavustusta voi hakea kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa.

Kulttuuripalveluiden kohdeavustukset (hyvinvointilautakunta 16.4.2024)

Nuorten Nuva-raha

Nuva-rahaa jaettiin viidelle eri taholle. Nuorisovaltuusto halusi tänä vuonna painottaa harrastamista ja vapaa-ajan tekemistä. Hyvinvointilautakunta päättää Nuva-rahan jakamisesta nuorisovaltuuston esityksen pohjalta vuosittain.

Nuva-raha (hyvinvointilautakunta 16.4.2024)

Ympäristönhoitoavustukset

Ympäristölautakunta myönsi ympäristönhoitoavustuksia 5 050 euroa kahdeksalle toimijalle. Ympäristölautakunta myöntää avustuksia vuosittain.

>> Ympäristönhoitoavustukset (ympäristölautakunta 24.4.2024)

Lisätietoja

Lisätietoja kaupungin avustuksista yhdistyksille ja ryhmille