Hyppää sisältöön

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Sivulle on koottu ajankohtaista tietoa, uutisia ja tiedotteita Ylöjärven varhaiskasvatuksesta.

Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa

Ylöjärvellä esiopetukseen ilmoittautuminen on ajalla 30.1.-12.2.2023. Kasvatus- ja opetuslautakunta on päättänyt kokouksessaan 24.1.2023 esiopetuksen järjestämispaikoista. Lisätietoa esiopetuksesta löydät Esiopetus-sivulta.

Asiakasmaksujen tulorajat muuttuvat 1.3.2023 alkaen

Asiakasmaksuista löydät tietoa Asiakasmaksut-sivulta.

Sähkökatkoksiin varautuminen päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa

Varhaiskasvatuksen toiminta turvataan mahdollisten sähkökatkosten aikana. Päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa on sovittu etukäteen, miten toimitaan näissä tilanteissa. Lasten turvallisuudesta huolehditaan ja toimintaa sopeutetaan sen mukaiseksi. Kasvattajilla on otsalamput käytössään ja lämmön laskun vuoksi lapsille olisi hyvä olla lämmin vaatekerta lokerossa. Lämmin ruoka tarjotaan, mutta ajankohta voi muuttua. Myös välipalatarvikkeita on saatavilla tarvittaessa.  

Sähkökatkosten aikana emme tiedota niistä enää erikseen huoltajia, välttääksemme verkkoyhteyksien kuormittumista, vaan keskitymme lasten kanssa toimimiseen poikkeustilanteessa.  

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen

Ylöjärven kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa 1.1.2023 alkaen Pirkanmaan hyvinvointialue

Vuodenvaihteen uusista varhaiskasvatuspaikoista ilmoittaminen saattaa viivästyä

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus käsittelee tällä hetkellä vuoden 2023 alun varhaiskasvatushakemuksia. Tavoitteena on, että perheet saisivat tiedon varhaiskasvatuspaikasta kuukautta ennen tarpeen alkamista, mutta runsaan hakemusmäärän vuoksi tieto saattaa tulla myöhemmin. Pahoittelemme tilannetta.

Koronatilanne

Koronaan liittyviä ohjeita löydät TAYS:n sivuilta ja Pirkanmaan hyvinvoinialueen koronasivulta.

Varhaiskasvatuksen tutkimusluvan hakeminen

Kaupungin varhaiskasvatuksessa tehtäviin tutkimuksiin, selvityksiin ja opinnäytteisiin tarvitaan tutkimuslupa. Lisätietoja voit lukea Tutkimusluvat-sivulta.

Töihin Ylöjärven varhaiskasvatukseen

Haku sijaisuuksiin tapahtuu Kuntarekryn kautta tai ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen suunnittelija Tiina Pajuseen. Ohjeita kirjautumiseen Kuntarekryyn (pdf).

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.
Päivitetty: 30.1.2023