Hyppää sisältöön

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Sivulle on koottu ajankohtaista tietoa, uutisia ja tiedotteita Ylöjärven varhaiskasvatuksesta.

Eloluun asiakasmaksujen laskutus myöhästyy

Ylöjärven kaupungin laskutusjärjestelmät muuttuivat syksyllä 2020. Laskutusjärjestelmän käyttöönotossa on ilmennyt ongelmia. Tästä johtuen elokuun laskutus myöhästyy ja huoltajat saavat elokuun laskun myöhässä. Pyydämme teitä huoltajia varautumaan lokakuussa kahden asiakasmaksun maksamiseen (elo- ja syyskuu).

Kultakylän päiväkodin lopettaminen: kuulemistilaisuus ja mielipiteiden jättäminen

Osana Ylöjärven kaupungin talousarvion 2021 valmistelua valmistellaan Viljakkalan Kultakylän päiväkodin lopettamista 1.8.2021 lukien.

Ylöjärven kaupunki järjestää kaikille avoimen kuulemistilaisuuden keskiviikkona 30.9.2020 klo 17.30 Viljakkalan koulun ruokalassa, Erlandintie 13. Tilaisuudessa käydään läpi asian lähtökohtia, perusteita ja arvioita vaikutuksista sekä valmistelu- ja päätöksentekoprosessia. Osallistujan on mahdollista saada tilaisuudessa esittämänsä mielipide kirjatuksi tilaisuudesta laadittavaan muistioon.

Niille, joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin asian ratkaisu saattaa vaikuttaa, on mahdollisuus lausua mielipiteensä asiasta (hallintolaki 41 §). Mielipiteet tulee osoittaa sivistyslautakunnalle ja jättää kirjallisena 6.10.2020 klo 15 mennessä.

Mielipiteensä voi ilmaista tällä nettilomakkeella tai kirjeitse (Sivistyslautakunta / Kultakylän päiväkoti, Ylöjärven kaupunki, Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi).

Kuulemistilaisuuden esitysaineisto (pdf-tiedosto)

Perhesporttis

Ylöjärven kaupunki järjestää lasten soveltavan liikunnan perhesporttis tunnit syyslukukaudella 18.10-29.11.2020 (parilliset viikot) sunnuntaisin klo 13.00-13.45 Urheilutalolla (monitoimisalissa). Tunti on tarkoitettu 4-6-vuotiaille erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän perheelleen, joilla on hankaluuksia motoriikassa tai muita rajoitteita.

Perhesporttis tunnilla lapset pääsevät liikkumaan yhdessä äidin, isän tai muun tutun aikuisen kanssa. Tunti on aikuisen ja lapsen yhteistä aikaa liikunnan ja leikkien iloisessa maailmassa. Tuokiot sisältävät mielikuvia, musiikkia, leikkejä, loruja, temppuilua sekä erilaisia välineitä.

Tunnille tarvitset mukaan iloisen mielen, jumppa vaatteet, juomapullon, sisäpelikengät/tossut!  

Avoin varhaiskasvatus käynnistyy jälleen 5.10.2020

Ylöjärven varhaiskasvatuksen avoimet kerhot (Vihriälä ja Kallionkolo) aloittavat kerhotoiminnan 5.10.2020. Koronatilannetta seurataan ja muutoksia toimintaan tehdään tarvittaessa.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta

Varhaiskasvatuksen asiakkaita tiedotetaan tarvittaessa koronatilanteen vaikutuksista Päikky-järjestelmän kautta. Tilannetta seurataan ja ohjeistuksia päivitetään säännöllisesti.

Ylöjärven kaupunki tiedottaa keskitetysti koronaviruksen vaikutuksista toimintaan. Sivulta löytyy perusinformaatio. Myös Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos tiedottaa säännöllisesti tilanteesta.

Varhaiskasvatuksen tutkimusluvan hakeminen

Kaupungin varhaiskasvatuksessa tehtäviin tutkimuksiin, selvityksiin ja opinnäytteisiin tarvitaan tutkimuslupa. Lisätietoja voit lukea Tutkimusluvat-sivulta.

Töihin Ylöjärven varhaiskasvatukseen

Haku sijaisuuksiin tapahtuu Kuntarekryn kautta. Ohjeita kirjautumiseen Kuntarekryyn (pdf).

Päivitetty: 22.9.2020