Hyppää sisältöön

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Sivulle on koottu ajankohtaista tietoa, uutisia ja tiedotteita Ylöjärven varhaiskasvatuksesta.

Varhaiskasvatuspaikkojen myöntäminen toimintakaudelle 2021-2022

Päiväkodin johtajat ovat yhteydessä varhaiskasvatuspaikkaa elokuusta 2021 hakeneisiin huoltajiin toukokuun aikana.

Kesän 2021 järjestelyt käynnissä varhaiskasvatuksessa

Meneillään on juuri huoltajille kyselyt kesäajan hoidontarpeista. Kysely sulkeutuu 25.4. Kyselyn päättymisen jälkeen päätetään lasten hoidontarpeiden ja koronatilanteen perusteella kesällä päivystävät yksiköt. Asiasta tiedotetaan huoltajia heti, kun päätökset on tehty. Päivystysaika on 28.6. - 8.8.2021.

Asiakasmaksut muuttuvat 1.8.2021 alkaen

Sivistyslautakunta on vahvistanut varhaiskasvatuksen asiakasmaksut 1.8.2021 alkaen. Asiasta tarkemmin Asiakasmaksut-sivulta.

Vihriälän avoin toiminta käynnistyi

Ylöjärven varhaiskasvatuksen avoin kerho Kallionkolo Kalliorinteen päiväkodissa ei aloita vielä toimintaansa. Soppeenmäessä sijaitseva Vihriälän kerho sen sijaan aloitti toimintansa 1.2.2021. Tarkemmat tiedot ja ohjeet ilmoittautumisesta löytyvät Vihriälän kotisivulta

Varhaiskasvatuksen tutkimusluvan hakeminen

Kaupungin varhaiskasvatuksessa tehtäviin tutkimuksiin, selvityksiin ja opinnäytteisiin tarvitaan tutkimuslupa. Lisätietoja voit lukea Tutkimusluvat-sivulta.

Töihin Ylöjärven varhaiskasvatukseen

Haku sijaisuuksiin tapahtuu Kuntarekryn kautta tai ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen suunnittelija Tiina Pajuseen. Ohjeita kirjautumiseen Kuntarekryyn (pdf).

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.
Päivitetty: 22.4.2021