Hyppää sisältöön

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Sivulle on koottu ajankohtaista tietoa, uutisia ja tiedotteita Ylöjärven varhaiskasvatuksesta.

Hakeutuminen syksyllä 2021 vapautuviin varhaiskasvatuspaikkoihin 

Hakemukset vapautuviin päiväkoti- ja perhepäivähoitopaikkoihin tulee jättää ajalla 8 - 21.3.2021. Hakeutuminen tapahtuu sähköisesti. 

Lisäksi on mahdollisuus hakea palveluseteliä ja ilmoittautua avoimeen varhaiskasvatukseen.

Lisätietoa saat tarvittaessa varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta sähköpostitse varhaiskasvatuksenpalveluohjaus@ylojarvi.fi tai  puhelimitse 040 133 1469 (ma-to kello 9-11).

Talviloma varhaiskasvatuksessa

Talvilomalla avoinna ovat seuraavat päiväkodit: Kaihari, Kalliorinne, Kangasniemi, Koulukallio, Kuru, Kyläseppä, Metsäkylä, Onnimanni, Rinne, Saurio, Serlapuisto, Soppeenharju, Takamaa, Tiikko, Tähkätasku ja Vuorentausta.

Asikastyytyväisyystulokset ovat valmistuneet

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! 
Kyselyssä nousi vahvasti esiin henkilöstön hyvät vuorovaikutustaidot ja yleensäkin huoltajien tyytyväisyys henkilöstöön.
Varhaiskasvatuksessa on pitkään painotettu tunne- ja vuorovaikutustaitoja ja myös vanhemmat nostivat sen tärkeimmäksi alueeksi. Huoltajien mahdollisuus vaikuttaa toimintaan (3,8) oli keskiarvoltaan heikoin tulos. Huoltajien mahdollisuutta osallisuuteen on mietitty paljon ja sitä tullaan kehittämään jatkossakin esimerkiksi digitaalisuutta hyödyntäen.

Tarkemmat yksikkökohtaiset tulokset saatte varhaiskasvatusyksiköstänne.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset (pdf)

Vihriälän avoin toiminta käynnistyy

Ylöjärven varhaiskasvatuksen avoin kerho Kallionkolo Kalliorinteen päiväkodissa ei aloita vielä toimintaansa. Soppeenmäessä sijaitseva Vihriälän kerho sen sijaan aloittaa toimintansa 1.2.2012. Tarkemmat tiedot ja ohjeet ilmoittautumisesta löytyvät Vihriälän kotisivulta

Varhaiskasvatuksen tutkimusluvan hakeminen

Kaupungin varhaiskasvatuksessa tehtäviin tutkimuksiin, selvityksiin ja opinnäytteisiin tarvitaan tutkimuslupa. Lisätietoja voit lukea Tutkimusluvat-sivulta.

Töihin Ylöjärven varhaiskasvatukseen

Haku sijaisuuksiin tapahtuu Kuntarekryn kautta tai ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen suunnittelija Tiina Pajuseen. Ohjeita kirjautumiseen Kuntarekryyn (pdf).

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.
Päivitetty: 26.2.2021