Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu ja neuvonta

Rakennusvalvonnan neuvontapuhelin ei ole käytössä keskiviikkona 30. syyskuuta koulutuksen vuoksi.

Rakennusvalvonnan palvelut on nykyisin sähköistetty kokonaan. Rakentamisen luvat, kuten rakennus-, toimenpide-, purku- sekä maisematyöluvat, haetaan täysin sähköisesti Lupapiste-palvelussa. Lupapisteessä haetaan myös ilmoitusmenettelyyn perustuvat hakemukset sekä puunkaatoluvat.

Lupapalveluihin liittyvissä kysymyksissä toivomme, että lähestyisit meitä ensisijaisesti joko sähköpostitse tai Lupapisteen välityksellä. Lupa-asioissa sinua palvelee arkisin myös neuvontapuhelin.

Rakennusvalvonta työskentelee koronaviruksesta johtuen etänä eikä asiakkaita voida ottaa vastaan ilman ajanvarausta. Sovithan siis tapaamisesta etukäteen.

Arkisto- ja kiinteistötietopalvelu

Arkisto- ja kiinteistötietopyynnöt tehdään sähköisellä lomakkeella. Toimitus tapahtuu sähköisessä muodossa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä noin 3-4 viikkoa. Palvelun hinta on 60 € + 24 % alv / alkava tunti.

Tee arkisto- ja kiinteistötietopyyntö sähköisesti


Rakennusjärjestyksen osittainen uusiminen

Ylöjärven kaupunki on käynnistänyt rakennusjärjestyksen osittaisen uusimisen. Asiaan liittyen on laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelma, joka on nähtävillä nettisivuilla koko hankkeen ajan.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (pdf)

Yhteystiedot

Rakennusvalvonnan neuvontapuhelin
040 133 4806 ma-pe klo 10-11 ja 13-14
Päivitetty: 28.9.2020