Hyppää sisältöön

Kirjasto

Leija 20-v.

Leija, lennokas ja kotoinen, on ollut Ylöjärvellä edistämässä lukemisharrastusta ja kultaakin kallimpaa henkistä pääomaa jo 20 vuotta.Vanha PIKI-kirjasto, piki.verkkokirjasto.fi, on poistunut käytöstä

Vanha verkkokirjasto on poistunut käytöstä 30.4.22. Samalla myös vanha osoite piki.verkkokirjasto.fi ei ole enää käytössä. Uusi PIKI-kirjastojen verkkokirjasto löytyy osoitteesta piki.fi . Ohjeita verkkokirjaston muutoksiin löytyy uuden PIKI-verkkokirjaston ohjesivulta.

THL:n ohjeen mukaan kasvomaskien käyttö yleisissä tiloissa on jokaisen omassa harkinnassa. Kannattaa silti muistaa yleiset hygieniasuositukset, käsihygienia ja turvavälit. Asioithan kirjastossa vain terveenä.


Ylöjärven kaupunginkirjaston toimipisteitä ovat pääkirjasto Leijan lisäksi Kurun ja Viljakkalan lähikirjastot sekä kirjastoauto Reppu. Kirjastojen aukiolot löytyvät kunkin kirjaston omilta sivuilta.

Perinteisen lainaustoiminnan lisäksi Ylöjärven kirjastot tarjoavat maksutta asiantuntevaa tietopalvelua, työskentelytiloja sekä mahdollisuuksia ja opastusta digi-yhteiskunnassa toimimiseen. Kirjojen ystävä löytää Ylöjärven kirjastoista kirjallisuusmyönteisen ympäristön, runsaasti luettavaa ja helpotusta tiedonjanoon.

Ylöjärven kirjasto sosiaalisessa mediassa

Tässä linkki Facebook-sivulle

Tässä linkki Instagram-sivulle

Päivitetty: 21.11.2022