Hyppää sisältöön

Kirjasto

Aukiolomuutoksia kirjastoissa:

Ylöjärven kirjastot ovat siirtyneet 29.5. kesäaikaan. Kirjastoauto Repun kesä alkaa 5.6.23

Tarkemmat tiedot kunkin kirjaston omilta sivuilta.


Uusi musiikinäänitystila Leijassa

Pääkirjasto Leijan asiakkaille on avauttu musiikintekoa ja musiikin taltiointia varten äänitys- ja soittotila. Tilasta löytyy sähkökitara, basso, sähkörummut, akustinen kitara, MIDi-koskettimet ja muuta laitteistoa kuten äänikortti, kuulokevahvistin, mikrofoneja, kuulokkeita jne. sekä äänitysohjelmistoja (mm. Cubase 12AI).

Tilan voi varata maksimissaan kahdeksi tunniksi päivässä ja varaukseen tarvitaan kirjastokortti. Ikäraja on 12 vuotta, sitä nuoremmat voivat käyttää tilaa aikuisen kanssa. Varaukset ja lisätiedot pääkirjasto Leijasta.

Tervetuloa tutustumaan!Ylöjärven Reppu-kirjastoauto mukana uudessa reittipalvelussa

Lainan päivänä 8. helmikuuta on otettu käyttöön kirjastoautojen uusi reittipalvelu pikinkirjastoautot.fi. Palvelu on selainpohjainen, joten se toimii kaikilla laitteilla. Palvelussa mukana olevien kuntien kirjastoautot löytyvät samasta osoitteesta. Mukana ovat Ylöjärven lisäksi Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia ja Valkeakoski.

Helppokäyttöisestä aikataulupalvelusta voi katsoa kirjastoautojen pysäkit, aikataulut ja mahdolliset reittimuutokset. Kirjastoautojen kulkua voi myös seurata kartalta.

Lisätietoja pikikirjaston sivuilta.

Käyttöohje mobiililaitteille.

THL:n ohjeen mukaan kasvomaskien käyttö yleisissä tiloissa on jokaisen omassa harkinnassa. Kannattaa silti muistaa yleiset hygieniasuositukset, käsihygienia ja turvavälit. Asioithan kirjastossa vain terveenä.


Ylöjärven kaupunginkirjaston toimipisteitä ovat pääkirjasto Leijan lisäksi Kurun ja Viljakkalan lähikirjastot sekä kirjastoauto Reppu. Kirjastojen aukiolot löytyvät kunkin kirjaston omilta sivuilta.

Perinteisen lainaustoiminnan lisäksi Ylöjärven kirjastot tarjoavat maksutta asiantuntevaa tietopalvelua, työskentelytiloja sekä mahdollisuuksia ja opastusta digi-yhteiskunnassa toimimiseen. Kirjojen ystävä löytää Ylöjärven kirjastoista kirjallisuusmyönteisen ympäristön, runsaasti luettavaa ja helpotusta tiedonjanoon.

Ylöjärven kirjasto sosiaalisessa mediassa

Tässä linkki Facebook-sivulle

Tässä linkki Instagram-sivulle

Päivitetty: 29.5.2023