Hyppää sisältöön

Kirjastoauto Reppu

Kirjastoauto ei aja 9.5. asti normaalin aikataulunsa mukaisia reittejä. Jos olet tehnyt varauksen kirjastoauton kirjasta ja saanut siitä noutoilmoituksen, laina on noudettavissa pääkirjasto Leijasta. Leija on avoinna rajoituksienkin aikana normaalein aukioloajoin. Leijan aukioloajat voi tarkistaa Leijan sivuilta.

Reppu palvelee kouluja ja päiväkoteja tilausten perusteella. Aineistotilaukset kirjaston yleiseen sähköpostiin kirjasto(at)ylojarvi.fi. 


 Ylöjärven kirjastoauto on nimeltään Reppu. Kirjastoauto pysähtyy yli 60 paikassa ympäri kaupunkia. Päivisin käydään kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin aikataulun mukaisilla pysäkeillä.

Ylöjärven autoon mahtuu noin 4000 kirjaa. Lainattavissa on aikuisten-, nuorten- ja lastenkirjallisuutta sekä aikakauslehtiä ja äänikirjoja, cd-levyjä ja DVD-elokuvia kaikenikäisille.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston laina-aika on neljä viikkoa. Kirjastoautossa voi uusia lainojaan ja tehdä varauksia. Kirjastoauton lainoja voi palauttaa myös Leija-kirjastoon ja päinvastoin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa suoraan kirjastoautossa, puhelimitse 0500 620 970, netissä palautelomakkeella sekä sähköpostitse kirjasto@ylojarvi.fi.

Kirjastoauto Repun syksyn 2020 aikataulu PDF


Aikataulusovellus

Ylöjärvellä on käytössä kirjastoautojen aikataulusovellus.

Helppokäyttöisestä aikataulusovelluksesta voi katsoa kirjastoautojen pysäkit, aikataulut ja mahdolliset reittimuutokset. Kirjastoautojen ajantasaiset reittitiedot tallentuvat sovellukseen GPS-paikannuksen kautta, minkä ansiosta asiakkaat voivat seurata myös kirjastoauton arvioitua saapumisaikaa kullekin pysäkille. Tästä linkistä pääset reittisovellukseen.

Kirjastoautojen aikataulut -sovellus on saatavissa myös Android-laitteille. Lataa aikataulusovellus ilmaiseksi Google Play -kaupasta tästä linkistä.

Kirjastoauto Repun yhteystiedot

p. 050 062 0970

Päivitetty: 28.4.2021