Hyppää sisältöön

Kirjastoauto Reppu

Ajankohtaista:

Vuorentaustan Harjutien pysäkki maanantaisin klo 17.05 - 17.30 siirtyy 9.5.22 alkaen vesijohtotöiden vuoksi viereisen Vuorentaustan yläkoulun alapihan parkkipaikalle ihan näköetäisyydellle. 


Kirjastoautolla jää ajamatta kelirikon aiheuttamien painorajoituksien vuoksi huhtikuun lopusta alkaen:

  • Torstain Vasamatien/Hiekkalahdentien pysäkki. Auto on seuraavalla pysäkillä Aurinkolaaksontien päässä 16.35 - 17.25
  • 29.4. alkaen parittoman viikon perjantain Marttanperäntien pysäkki

Kirjastoauton kesä:

Kirjastoauto Reppu ajaa 6.6. - 22.6. ja 1.8. - 12.8. vain aikataulun iltapysäkit.
Kesätauko on 23.6. - 31.7.

THL:n ohjeen mukaan kasvomaskien käyttö yleisissä tiloissa on jokaisen omassa harkinnassa. Kannattaa silti muistaa yleiset hygieniasuositukset ja turvavälit. Toivomme asiakkaiden ottamaan huomioon auton niukat sisätilat. Asioithan kirjastossa vain terveenä. 

 Ylöjärven kirjastoauto on nimeltään Reppu. Kirjastoauto pysähtyy yli 60 paikassa ympäri kaupunkia. Päivisin käydään kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin aikataulun mukaisilla pysäkeillä.

Ylöjärven autoon mahtuu noin 4000 kirjaa. Lainattavissa on aikuisten-, nuorten- ja lastenkirjallisuutta sekä aikakauslehtiä ja äänikirjoja, cd-levyjä ja DVD-elokuvia kaikenikäisille.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston laina-aika on neljä viikkoa. Kirjastoautossa voi uusia lainojaan ja tehdä varauksia. Kirjastoauton lainoja voi palauttaa myös Leija-kirjastoon ja päinvastoin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa suoraan kirjastoautossa, puhelimitse 0500 620 970, netissä palautelomakkeella sekä sähköpostitse kirjasto@ylojarvi.fi.


Ylöjärvellä käytössä ollut kirjastoautojen aikataulusovellus on poistettu käytöstä.

Toivomme asiakkaiden ottamaan huomioon auton niukat sisätilat. Noudatamme yleisiä koronaturvallisuusohjeita: vain terveenä lainaamaan ja muistetaan maskisuositus.

Päivitetty: 27.5.2022