Hyppää sisältöön

Kirjastoauto Reppu

Kirjastoauto Reppu kulkee normaalin 20.9.21 päivitetyn aikataulunsa mukaisesti.

Asiakasrajoituksia on väljennetty. Toivomme kuitenkin asiakkaiden ottamaan huomioon auton niukat sisätilat ja asioimaan ripeästi. Noudatamme yleisiä koronaturvallisuusohjeita: vain terveenä lainaamaan ja muistetaan maskisuositus. Tervetuloa!

Aamureitit kouluilla ja päiväkodeilla ajetaan myös normaalin aikataulun mukaisesti. Koulujen on nyt mahdollista tulla lainaamaan puoli luokkaa kerrallaan. 


 Ylöjärven kirjastoauto on nimeltään Reppu. Kirjastoauto pysähtyy yli 60 paikassa ympäri kaupunkia. Päivisin käydään kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin aikataulun mukaisilla pysäkeillä.

Ylöjärven autoon mahtuu noin 4000 kirjaa. Lainattavissa on aikuisten-, nuorten- ja lastenkirjallisuutta sekä aikakauslehtiä ja äänikirjoja, cd-levyjä ja DVD-elokuvia kaikenikäisille.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston laina-aika on neljä viikkoa. Kirjastoautossa voi uusia lainojaan ja tehdä varauksia. Kirjastoauton lainoja voi palauttaa myös Leija-kirjastoon ja päinvastoin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa suoraan kirjastoautossa, puhelimitse 0500 620 970, netissä palautelomakkeella sekä sähköpostitse kirjasto@ylojarvi.fi.

Aikataulusovellus

Ylöjärvellä on käytössä kirjastoautojen aikataulusovellus. Sovellus on tällä hetkellä pois käytöstä (6/21).

Helppokäyttöisestä aikataulusovelluksesta voi katsoa kirjastoautojen pysäkit, aikataulut ja mahdolliset reittimuutokset. Kirjastoautojen ajantasaiset reittitiedot tallentuvat sovellukseen GPS-paikannuksen kautta, minkä ansiosta asiakkaat voivat seurata myös kirjastoauton arvioitua saapumisaikaa kullekin pysäkille. 

Kirjastoautojen aikataulut -sovellus on saatavissa myös Android-laitteille.

Kirjastoauto Repun yhteystiedot

p. 050 062 0970

Kirjastoauton aikataulu alkaen 20.9.2021 (pdf)

Päivitetty: 27.10.2021