Hyppää sisältöön

Kirjastoauto Reppu

Kirjastoauto Reppu kesätauko 7.6. - 1.8.21

Kirjastoauto Reppu on jäänyt kesätauolle. Elokuun iltareittien ajaminen varmistuu myöhemmin. Syyskausi alkaa kirjastoautossa 16.8.21. Silloin, toivon mukaan, kirjastoauto kulkee normaalisti, aamupäivällä päiväkodeilla ja kouluilla ja iltaisin asuinalueiden pysäkeillä.

Kirjastoauto Repun syksyn 2021 aikataulu vahvistetaan elokuun aikana.

Hei kirjastoauton asiakas! Jos olet tehnyt varauksia kirjastoautoon ja saanut niistä noutoilmoituksen, kirjat ovat noudettavissa Leijassa. Leija on avoinna 31.5. - 15.8. ma-pe 10 - 19 , la suljettu.


 Ylöjärven kirjastoauto on nimeltään Reppu. Kirjastoauto pysähtyy yli 60 paikassa ympäri kaupunkia. Päivisin käydään kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin aikataulun mukaisilla pysäkeillä.

Ylöjärven autoon mahtuu noin 4000 kirjaa. Lainattavissa on aikuisten-, nuorten- ja lastenkirjallisuutta sekä aikakauslehtiä ja äänikirjoja, cd-levyjä ja DVD-elokuvia kaikenikäisille.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston laina-aika on neljä viikkoa. Kirjastoautossa voi uusia lainojaan ja tehdä varauksia. Kirjastoauton lainoja voi palauttaa myös Leija-kirjastoon ja päinvastoin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa suoraan kirjastoautossa, puhelimitse 0500 620 970, netissä palautelomakkeella sekä sähköpostitse kirjasto@ylojarvi.fi.


Aikataulusovellus

Ylöjärvellä on käytössä kirjastoautojen aikataulusovellus. Sovellus on tällä hetkellä pois käytöstä. ( 6/21)

Helppokäyttöisestä aikataulusovelluksesta voi katsoa kirjastoautojen pysäkit, aikataulut ja mahdolliset reittimuutokset. Kirjastoautojen ajantasaiset reittitiedot tallentuvat sovellukseen GPS-paikannuksen kautta, minkä ansiosta asiakkaat voivat seurata myös kirjastoauton arvioitua saapumisaikaa kullekin pysäkille. 

Kirjastoautojen aikataulut -sovellus on saatavissa myös Android-laitteille.

Kirjastoauto Repun yhteystiedot

p. 050 062 0970

Päivitetty: 11.6.2021