Hyppää sisältöön

Kirjastoauto Reppu

Poikkeus kirjastoauton kulkemiseen. Ti 17.11.20 kirjastoauto ei aja aamupäivällä koulu- ja päiväkotipysäkkejä.

Ylöjärven kirjastoauto on nimeltään Reppu. Kirjastoauto pysähtyy yli 60 paikassa ympäri kaupunkia. Päivisin käydään kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin aikataulun mukaisilla pysäkeillä.

Ylöjärven autoon mahtuu noin 4000 kirjaa. Lainattavissa on aikuisten-, nuorten- ja lastenkirjallisuutta sekä aikakauslehtiä ja äänikirjoja, cd-levyjä ja DVD-elokuvia kaikenikäisille.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston laina-aika on neljä viikkoa. Kirjastoautossa voi uusia lainojaan ja tehdä varauksia. Kirjastoauton lainoja voi palauttaa myös Leija-kirjastoon ja päinvastoin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa suoraan kirjastoautossa, puhelimitse 0500 620 970, netissä palautelomakkeella sekä sähköpostitse kirjasto@ylojarvi.fi.

Kirjastoauto Repun syksyn 2020 aikataulu PDF


Aikataulusovellus

Ylöjärvellä on käytössä kirjastoautojen aikataulusovellus.

Helppokäyttöisestä aikataulusovelluksesta voi katsoa kirjastoautojen pysäkit, aikataulut ja mahdolliset reittimuutokset. Kirjastoautojen ajantasaiset reittitiedot tallentuvat sovellukseen GPS-paikannuksen kautta, minkä ansiosta asiakkaat voivat seurata myös kirjastoauton arvioitua saapumisaikaa kullekin pysäkille. Tästä linkistä pääset reittisovellukseen.

Kirjastoautojen aikataulut -sovellus on saatavissa myös Android-laitteille. Lataa aikataulusovellus ilmaiseksi Google Play -kaupasta tästä linkistä.

  • ti 17.11.20 ei ajeta aamupäivän koulu- ja päiväkotipysäkkejä.
  • joulutauko 23.12.20 - 6.1.21

Kirjastoauto Repun yhteystiedot

p. 050 062 0970

Päivitetty: 16.11.2020