Hyppää sisältöön

Kurun kirjasto

Kirjaston tilojen käyttö 5.8.2021 alkaen

  • Kirjastosali ja lehtilukusali ovat avoinna asiakkaille.
  • Työhuone asiakkaille ja asiakaskoneet ovat käytössä omatoimisesti.
  • Omatoimisen asioinnin aukiolot ovat käytössä.

Kirjastojen palvelut ovat käytössä lähes normaalisti. Noudatamme yleisiä koronaturvaohjeita: hyvää käsihygieniaa ja kasvomaskien käyttöä. Asioithan kirjastossa vain terveenä.


Toimintaa Kurun kirjastossa

  • Mukanetin opastukset jatkuvat. Seuraava kerta 21.9.2021 klo 10-12. Mukanetin toiminnasta lisää tietoa tästä linkistä.
  • Enska, entisten nuorten seurustelukahvila: kokoontumiset parillisten viikkojen tiistaina 7.9.21 lähtien.
  • Kirjallisuuspiiri: kokoontumiset parittomien viikkojen tiistaina 14.9.21 lähtien.
  • Värityskerho: kokoontumiset parillisten viikkojen keskiviikkona 8.9.21 lähtien.


Kurun kirjasto on Ylöjärven kaupunginkirjaston lähikirjasto, joka sijaitsee noin 40 km Ylöjärven keskustasta pohjoiseen. Kirjasto sijaitsee vireässä kuntakeskuksessa. Kurun kirjasto tarjoaa laajojen kirjasto- ja tietopalveluiden lisäksi apua ja neuvontaa Ylöjärven kaupungin palvelupisteenä.

Kirjaston yhteydessä on Kuru-sali, jota voi varata kirjaston numerosta 050 437 1118. Kokoushuoneessa on tilat n. 30 henkilölle ja sieltä löytyy videotykki ja tietokone (pyydettäessä) sekä kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle. Kysy käyttöehdoista tarkemmin kirjastosta.

Kirjastoaineisto löytyy PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa piki.verkkokirjasto.fi, soittamalla kirjastoon p. 050 437 1118 tai sähköpostilla kirjasto.kuru@ylojarvi.fi. 

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja henkilökohtaisen tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttu henkilökunta.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokorttisi ja siihen liitetyn henkilökohtaisen tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Toimipaikat

Kurun kirjasto
Kurun kirjasto
050 437 1118
kirjasto.kuru@ylojarvi.fi
Kauppatie 7-9, 34300 Kuru
Näytä kartalla

Aukioloajat

Kurussa tapahtuu

Kaikki tapahtumat
Päivitetty: 14.9.2021