Hyppää sisältöön

Kurun kirjasto

Ylöjärven kirjastojen kokoelmatilat suljetaan ma 8.3. - 28.3.21 Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän tiukentuneiden suosituksen mukaisesti.

Kirjastoissa on normaalit aukioloajat mutta palveluja rajoitetaan.

  • lehtilukusalit pysyvät suljettuina
  • kirjaston tilat, työ- ja lukuhuoneet, eivät ole käytössä, yksi tietokone käytössä pika-asiointia varten.
  • tapahtumatoiminta on tauolla
  • pikainen asiointi on mahdollista

Aineistoa saa lainaan tekemällä varauksen etukäteen Piki-verkkokirjaston tai Piki-mobiilin kautta, soittamalla tai sähköpostitse.
Palauttaminen on mahdollista palautusautomaattiin tai palautuslaatikkoon, kun kirjastot ovat kiinni.

Leija ei ole avoinna sunnuntaisin eikä omatoimiaukiolot Kurun ja Viljakkalan kirjastoissa ole käytössä.
Kirjastoauto Reppu ei aja aikataulunsa mukaisia reittejä.

Noudatamme turvavälejä ja maskisuositusta, kehotamme asiakkaitakin tekemään samoin.


Toimintaa Kurun kirjastossa

Kaikki tapahtumat on kirjastossa peruttu Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän ohjeistuksen mukaisesti.Kurun kirjasto on Ylöjärven kaupunginkirjaston lähikirjasto, joka sijaitsee noin 40 km Ylöjärven keskustasta pohjoiseen. Kirjasto sijaitsee vireässä kuntakeskuksessa. Kurun kirjasto tarjoaa laajojen kirjasto- ja tietopalveluiden lisäksi apua ja neuvontaa Ylöjärven kaupungin palvelupisteenä.

Kirjaston yhteydessä on Kuru-sali, jota voi varata kirjaston numerosta 050 437 1118. Kokoushuoneessa on tilat n. 30 henkilölle ja sieltä löytyy videotykki ja tietokone (pyydettäessä) sekä kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle. Kysy käyttöehdoista tarkemmin kirjastosta.

Kirjastoaineisto löytyy PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa piki.verkkokirjasto.fi, soittamalla kirjastoon p. 050 437 1118 tai sähköpostilla kirjasto.kuru@ylojarvi.fi. 

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja henkilökohtaisen tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttu henkilökunta.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokorttisi ja siihen liitetyn henkilökohtaisen tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Toimipaikat

Kurun kirjasto
Kurun kirjasto
050 437 1118
kirjasto.kuru@ylojarvi.fi
Kauppatie 7-9, 34300 Kuru
Näytä kartalla

Aukioloajat

Päivitetty: 5.3.2021