Hyppää sisältöön

Kurun kirjasto

Kurun kirjaston kesäaukiolot

Kurun kirjasto avoinna 30.5. - 4.9.22
                                    Ma ja ke 9 - 19
                                    Ti, to ja pe 9 - 15


Toimintaa Kurun kirjastossa

  • Mukanetin opastukset : Jatkuvat taas syksyllä. Mukanetin toiminnasta lisää tietoa tästä linkistä.
  • Enska, entisten nuorten seurustelukahvila: Kesätauolla! Jatkuu 12.9.2022 parittomien viikkojen maanantaina klo 10-12. Huomioi uusi kokoontumispäivä!
  • Kirjallisuuspiiri: Kesätauolla! Jatkuu taas 12.9.2022 Kuru-salissa parittomien viikkojen maanantaina klo 14-15.30.
  • Värityskerho: Kesätauolla! Kokoontumiset jatkuvat 7.9.2022 alkaen parillisten viikkojen keskiviikkona klo 14-15.30 Kuru-salissa.

THL:n ohjeen mukaan kasvomaskien käyttö yleisissä tiloissa on jokaisen omassa harkinnassa. Kannattaa silti muistaa yleiset hygieniasuositukset, käsihygienia ja turvavälit. Asioithan kirjastossa vain terveenä.


Kurun kirjasto on Ylöjärven kaupunginkirjaston lähikirjasto, joka sijaitsee noin 40 km Ylöjärven keskustasta pohjoiseen. Kirjasto sijaitsee vireässä kuntakeskuksessa. Kurun kirjasto tarjoaa laajojen kirjasto- ja tietopalveluiden lisäksi apua ja neuvontaa Ylöjärven kaupungin palvelupisteenä.

Kirjaston yhteydessä on Kuru-sali, jota voi varata kirjaston numerosta 050 437 1118. Kokoushuoneessa on tilat n. 30 henkilölle ja sieltä löytyy videotykki ja tietokone (pyydettäessä) sekä kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle. Kysy käyttöehdoista tarkemmin kirjastosta.

Kirjastoaineisto löytyy PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa, soittamalla kirjastoon p. 050 437 1118 tai sähköpostilla kirjasto.kuru@ylojarvi.fi. 

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja henkilökohtaisen tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttu henkilökunta.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokorttisi ja siihen liitetyn henkilökohtaisen tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Toimipaikat

Kurun kirjasto
Kurun kirjasto
050 437 1118
kirjasto.kuru@ylojarvi.fi
Kauppatie 7-9, 34300 Kuru
Näytä kartalla

Aukioloajat

Kurussa tapahtuu

Kaikki tapahtumat
Päivitetty: 27.6.2022