Hyppää sisältöön

Kurun kirjasto

Kurun kirjaston kesäaika ja juhannus

 Kurun kirjasto avoinna 31.5. - 5.9.21 ma ja ke 9 - 19, ti, to ja pe 9 - 15
 
 Omatoimiasiointi ma-to 7 - 21 ja to - su 7-19 

Juhannuksen aikaan to 24.6. kirjasto on avoinna 9 - 15, 25.6. - 27.6. suljettu. Omatoimisesti kirjastoon pääsee to 7-21 ja pe - su 7-19.

Kirjaston tilojen käyttö 10.6.21 alkaen

  • Kirjastosali ja lehtilukusali ovat avoinna asiakkaille
  • Työ - ja lukuhuoneet ja asiakaskoneet ovat käytössä omatoimisesti


Noudatamme yleisiä korona-suojausohjeita: hyvää käsihygieniaa, kasvomaskeja ja riittäviä turvavälejä.


Toimintaa Kurun kirjastossa

  • Mukanetin  opastukset jatkuvat syyskuussa 2021, seuraa ilmoittelua! Mukanetin opastuksista lisää tietoa tästä linkistä.
  • Enska, entisten nuorten seurustelukahvila : kesätauolla, kokoontumiset parillisten viikkojen tiistaina 7.9.21 lähtien.
  • Kirjallisuuspiiri : kesätauolla, kokoontumiset parittomien viikkojen tiistaina 14.9.21 lähtien.
  • Värityskerho : kesätauolla, kokoontumiset parillisten viikkojen keskiviikkona 8.9.21 lähtien.


Kurun kirjasto on Ylöjärven kaupunginkirjaston lähikirjasto, joka sijaitsee noin 40 km Ylöjärven keskustasta pohjoiseen. Kirjasto sijaitsee vireässä kuntakeskuksessa. Kurun kirjasto tarjoaa laajojen kirjasto- ja tietopalveluiden lisäksi apua ja neuvontaa Ylöjärven kaupungin palvelupisteenä.

Kirjaston yhteydessä on Kuru-sali, jota voi varata kirjaston numerosta 050 437 1118. Kokoushuoneessa on tilat n. 30 henkilölle ja sieltä löytyy videotykki ja tietokone (pyydettäessä) sekä kahvinkeittomahdollisuus ja kahviastiasto 30 henkilölle. Kysy käyttöehdoista tarkemmin kirjastosta.

Kirjastoaineisto löytyy PIKI-verkkokirjastosta.

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa piki.verkkokirjasto.fi, soittamalla kirjastoon p. 050 437 1118 tai sähköpostilla kirjasto.kuru@ylojarvi.fi. 

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja henkilökohtaisen tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttu henkilökunta.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokorttisi ja siihen liitetyn henkilökohtaisen tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Toimipaikat

Kurun kirjasto
Kurun kirjasto
050 437 1118
kirjasto.kuru@ylojarvi.fi
Kauppatie 7-9, 34300 Kuru
Näytä kartalla

Aukioloajat

Päivitetty: 17.6.2021