Hyppää sisältöön

Liityntäpysäköinti

Ylöjärven keskusta-alueella on kolme liityntäpysäköintialuetta, jotka on tarkoitettu joukkoliikenteen käyttäjille. Pysäköiminen liityntäpysäköintialueilla on maksutonta.

Matkatien liityntäpysäköinti

Soppeenmäen Matkatiellä, Vaasantien ja Kuruntien välisen rampin vieressä sijaitsevalla pysäköintialueella on paikat noin 30 autolle. Kesän 2021 aikana liityntäpysäköintialuetta laajennetaan siten, että pysäköintiruutuja on jatkossa 54 kappaletta. Matkatien liityntäpysäköintialue palvelee erityisesti Nysse-bussien matkustajia, sillä viereisiltä pysäkeiltä pääsee kaikkien Ylöjärven bussilinjojen kyytiin.

Yhtenäiskoulun liityntäpysäköinti

Ylöjärven Yhtenäiskoulun liityntäpysäköintialue sijaitsee Soppeenmäessä urheilutalon takana osoitteessa Koulutie 6. Pysäköintialueella on 26 pysäköintipaikkaa, jotka palvelevat kaukoliikenteen linja-autojen matkustajia. Kaukoliikenteen bussipysäkit sijaitsevat Yhtenäiskoulun kenttien kohdalla Vaasantien varressa.

Teivon liityntäpysäköinti

Teivon liityntäpysäköinti sijaitsee Ylöjärven ja Tampereen rajalla Mikkolantien ja Velodromintien risteyksen tuntumassa. Alueella on 42 pysäköintipaikkaa, jotka palvelevat Nysse-linjan 80 matkustajia. Teivon liityntäpysäköintialue poistuu käytöstä syksyllä 2021, kun uusi Linjasto 2021 -otetaan käyttöön ja Nysse-bussien reitit muuttuvat.

Liityntäpysäköintipaikat kartalla (pdf)

Päivitetty: 4.8.2021