Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

KulttuuriPaku

Keihäslahden näyttelytalo, Myllymäentie 2, Kuru

KulttuuriPaku on iltamahenkinen, musiikkia, sketsihuumoria ja teatteria yhdistelevä esitys, joka toteutetaan katuteatterihengessä. Paku paikalle, ovi auki ja esitys voi alkaa! Miten Sauli Niinistö, Romeo ja Julia, Eino Leino ja Turun ja Tampereen valmisteilla oleva kuntaliitos mahtuu samaan soppaan? Ja mitä kaikkea tapahtuu kun näyttämöllä hyörii myös avustajakoira Hali mm. Shakespearen klassikko näytelmän Romeon roolissa… Esityskokonaisuuden […]

Tapahtumasarja Tiistairavit

Tiistairavit ja Kesälomaravit

Teivon Ravikeskus Velodromintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Tiistairaveissa nautit raviurheilun tunnelmasta ja vauhdista. Kesälomaraveissa on ohjelmaa vauvasta vaariin. Teivon ravikoulu järjestää ohjelmaa perheen nuorimmille ponien kanssa.

Satutuokio Vänrikki Stoolin tuvalla

Vänrikki Stoolin tupa Poikeluksentie 60, Kuru, Finland

Tervetuloa rentoutumaan sadun maailmaan! Satutuokio on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen, mutta sinne ovat tervetulleita kaikki satujen ystävät. Satutuokion jälkeen voi tutustua museoihin. Riippuen osallistujamäärästä satutuokio voidaan pitää myös pihapiirissä olevassa Keihäslahden näyttelytalossa.

Haverin kaivosmuseoalueen opastetut kierrokset

Haverin kaivosmuseo Haverintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Tervetuloa tutustumaan oppaan johdolla teollisuushistoriallisesti merkittävään Haverin kaivosalueeseen. Opastetulla kierroksella tutustutaan Haverin ainutlaatuiseen kaivosmiljööseen. Kierros johdattaa kävijät kaivoksen ja kaivoskylän historiaan. Kaivos aloitti toimintansa rautakaivoksena ja ensimmäiset asiakirjamaininnat Haverin kaivoksesta löytyvät 1700-luvulta. Viimeksi kaivostoimintaa harjoitti Oy Vuoksenniska Ab vuosina 1935–1960, jolloin päätuotteena oli kulta ja tämän lisäksi kupari sekä hopea. Kaivostoimintaan liittyneistä rakennuksista on säilynyt […]

Pesäpalloilua Länsi-Teiskossa

Länsi-Teiskon urheilukenttä Piuharintie 615, Ylöjärvi, Suomi

Länsi-Teiskon urheilukentällä pelaillaan pesäpalloa leppoisassa porukassa kesäkeskiviikkoisin klo 18 alkaen. Mukaan mahtuu kuka vain, kuntoa, taitoa tai ikää ei kysytä. Omat välineet eivät ole välttämättömyys, toisilta lainaamalla pääsee alkuun. Jokainen pelaa omalla vastuullaan ja lapset ovat aina vanhempiensa vastuulla. Tervetuloa mukaan!

Mölkkyturnaus 2024

Kurun satama Satamatie, Ylöjärvi, Suomi

Kurun Mölkkyturnaus järjestetään Kurun Satamassa tai sadesäällä Urheilutalolla. Sarjat: lapset (alle 14-vuotiaat), perheet, eläkeläiset ja työ/kaveriporukat. Tapahtumassa on myös kirppispöytiä, puffetti sekä esiintyjiä.

Kesäaamun kahvakuulatreeni

Keihäslahden näyttelytalo, koulumuseo Myllymäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Kesäaamun kahvakuulatreeni Keihäslahden näyttelytalon piha-alueella torstaisin 4.7.–1.8. klo 10–11. Tehokas koko kropan treeni, jossa kehittyy lihaskunto, liikkuvuus, tasapaino ja koordinaatio. Sopii kaikille peruskuntoisille. Mukaan oma kuula ja jumppa-alusta (kuulan voi lainata myös ohjaajalta). Säävarauksella.

Vanhojen kirjojen iltapäivä

Keihäslahden näyttelytalo, Myllymäentie 2, Kuru

Klo 14-16 Kirjat kiertoon -askartelupaja, jossa voit askarrella esim. kukkia ja eläimiä. Materiaali ja mallit löytyvät paikan päältä. Voit tuoda mukana myös oman kirjan ja aiheen. Klo 16-17.30 Luetaan yhdessä koulumuseon kirja-aarteita helsinkiläisen mediataiteilíja Maija Saksmanin johdolla. Sen jälkeen Saksman esittää kouluainekirjoituslauluja ja kalevalaisella poljennolla vuorolaulua. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Rock-kuoro Roxin konsertti

Keihäslahden näyttelytalo, Myllymäentie 2, Kuru

Tervetuloa upeaan kuorokonserttiin! Nauti mahtavasta musiikki-illasta, jossa kuoro esittää mm. popin, rokin ja iskelmän kappaleita. Rock-kuoro Rox on Pirkanmaalla toimivanoin 20 henkilöstä koostuva kuoro. Tapahtuma on ilmainen. Kahvio. Esteettömyys: Tilaan on invaluiska. Sisällä on kolme kynnystä (korkeus noin 1,5 cm) konserttitilaan. Tilassa on wc, johon pääsee pyörätuolilla.