Tilojen vuokraaminen

Ylöjärven kaupungilla on monipuolisia ja laadukkaita tiloja, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi kokousten, juhlien ja muiden tapahtumien pitoon.

Timmi-tilaohjelma

Tilojen varaustilanteen voi katsoa Timmi-tilaohjelmasta.
Ohje: Varauskalenteri > Tilaprofiili (kirjoita rakennuksen nimi) > Valitse tila/t > Päivitä kalenteri.

Kaupungintalon ja Pikku-Ahveniston tilat eivät näy Timmi-ohjelmassa. Niiden varaustilannetta voi tiedustella: p. 040 133 1473 tai tilavaraukset@ylojarvi.fi.

Yhdistykset

Ylöjärveläiset yhdistykset, kylätoimikunnat ja toimintapiirit saavat käyttää veloituksetta seuraavia tiloja kaksi kertaa vuodessa:

Yksi käyttökerta saa kestää enintään kolme tuntia. Kurun Villenvintti on aina ilmainen yhdistyksille ja toimintapiireille. Koulun tai päiväkodin toimintaa suoraan tukevat yhdistykset kuten vanhempain- ja kyläyhdistykset saavat tiloja veloituksetta käyttöönsä omalta koululta/päiväkodilta (ks. yhteystiedot alla).

Koulut

Liikuntapalvelut vastaa koulujen liikuntasalien vuokraamisesta ilta- ja viikonloppukäyttöön. Muista koulutiloista ja liikuntasalien kouluaikaisesta käytöstä vastaa kunkin koulun rehtori.

> Liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö
> Muut koulutilat (tiedustelut kunkin koulun rehtorilta)

Katso myös:
Kauraslammenkoulun juhla- ja kokoustilat
Koulutuskeskus Valo

Päiväkodit

Tilojen vuokraamisesta vastaavat päiväkotien johtajat. > Päiväkotien sivut

Muut kokous- ja juhlatilat

Ylöjärvellä on useita yhdistysten ja muiden tahojen vuokraamia juhlatiloja. > Kokous- ja juhlatilat

Mäyriän virkistysalue

Mäyriän virkistysalue sijaitsee Pyhäjärven rannalla Lempäälässä (Vanha Rantatie 105). Ylöjärvi on yksi alueen omistavasta kahdeksasta kunnasta. Alueella on mm. kaksi kesäaikaan vuokrattavaa saunaa sekä asuntovaunujen vuosipaikkoja. > Mäyriä


Sivu päivitetty 25.1.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi