Hyppää sisältöön

Tonttumetsän joulu

Tredu Metsätien toimipiste (Kurun metsäoppilaitos) ja Leija Kuru 27.11.2021 15:00 - 19:00 Kategoria: Kulttuuri Lapset Kuru

Katuosoite: Metsätie 1, 34300 Kuru Kuru (Ylöjärvi)

Kurun joulu avataan tänäkin vuonna Tonttumetsän Joulu -tapahtumassa lauantaina 27. marraskuuta.

Myyjäiset

Perinteiset joulumyyjäisen Tredu Metsätien toimipiste (Metsäopisto, Kuru)

Myyntipaikat varattavissa, Minna Sarvijärvi - minna.sarvijarvi@tampere.fi. Paikkahinta 20 €, ulkopaikka omalla pöydällä 10 €.

Myyjäisten lisäksi koululla on avoinna koko tapahtuman ajan Ravintola Silmun kahvio, jossa on myynnissä myös joulupuuroa ja soppaa.

Tonttumetsä

Tonttumetsän tonttupolulla on monenlaista ihasteltavaa ja puuhasteltavaa eri toimipisteissä. Tonttupolulta lapset voivat kerätä leimoja tonttupassiin. Tonttupassin saa ilmaiseksi Metsäopistolta myyjäisten yhteydestä, jossa on myös ensimmäinen rasti, joulumuorin lukuhetki. Muut rastit sijoittuvat Leija Kurun ympäristöön. Täydellä passilla saa sitten joulupukilta Joulupukin Savutuvassa (Leijan alueella) pienen lahjan. Paikalla on myös Joulupukin postitoimisto, josta lasten kirjeet ja piirustukset toimitetaan Korvatunturille

Tonttumetsässä, eli Leijan alueella on myös pieni kahvio, josta voi ostaa lämmintä juotavaa tai pientä syötävää. Kurun Kontioiden partiotonttujen kanssa on mahdollista paistaa makkaraa laavulla. Tapahtumassa voi myös ihastella Tonttumetsän lampaita.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kurun Lehti, Tredu Metsätien toimipiste, KiVa, MLL, Kurun Kontiot, Kurun kappeliseurakunta, Kurun LC ja Kuru-Seura.

Yhteistyössä ovat mukana myös Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut, Kurun Hakelämpö, Sale Kuru, Kurun Vesiosuuskunta, K-Market Kuru, Kurun Kunnossapito ja OP Kuru.