Hyppää sisältöön

Tonttumetsän joulu

Tredu, Metsätien toimipiste, Kuru 25.11.2023 15:00 - 19:00 Kategoria: Lapset Kuru Muu

Katuosoite: Metsätie 1 Kuru

Kurun joulu avataan tänäkin vuonna Tonttumetsän Joulu -tapahtumassa lauantaina 25. marraskuuta. Tapahtuman ajankohta on klo 15–19. Tapahtuma on ilmainen.

Luvassa on perinteiset joulumyyjäiset Tredun Metsätien toimipisteessä kello 15–19. Myyntipaikat varattavissa minna.sarvijarvi@tampere.fi, p. 040 410 9812. Paikkahinta 20 € sisällä, ulkona omalla pöydällä 10 €. Lisäksi arvontapalkinto.

Metsäkoululla on avoinna Silmun kahvio, jossa on myynnissä mm. joulupuuroa ja soppaa. Pihassa on keppihevosrata ym. tekemistä. Lisäksi tarjolla on opastettu vierailu Metsämuseoon klo 17. Lähtö pääoven edestä lipputangolta. Vapaaehtoinen maksu.

Tonttumetsässä, Leijan alueella, on monenlaista ihasteltavaa ja puuhasteltavaa eri toimipisteissä sekä tietysti joulupukki savutuvassa. Joulupukilta saa jokainen lapsi pienen lahjan. Tonttumetsässä on puffetti, jossa tarjolla lämmintä juotavaa sekä pientä syötävää. Kurun Kontioiden partiotonttujen kanssa on mahdollista paistaa makkaraa laavulla.

Tonttumetsän ja Metsäkoulun välillä kulkee Kurun ratikka, jonka kyytiin pääsee joululauluja laulamalla.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kurun Lehti, Tredu Metsätien toimipiste, Kurun MLL, Kurun Kontiot, Kurun Samoilijat, Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut, Kurun Hakelämpö oy, Kurun kappeliseurakunta, Kurun LC, Kurun Kaiku ry ja Kuru-Seura.

Mainos: Tonttumetsän joulu (pdf)