Maaseutupalvelut

Ylöjärven kaupungin maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtäviä hoitaa Lempäälän kunnan maaseutuhallinto.

Maaseutuhallinnon tehtävänä on huolehtia maaseutuelinkeinoja koskevien lakien, asetusten ja päätösten toimeenpanosta. Käytännön tehtäviä ovat mm. maataloustukihakemusten vastaanottaminen, käsittely ja maksatus, eläintenpitäjärekistereiden ylläpito (naudat, lampaat, vuohet, kanat, siat) sekä hukkakauran torjunta.

Ylöjärveläisten maatalousyrittäjien lomituspalveluiden järjestämisestä vastaa Sastamalan kaupungin lomituspalveluyksikkö.

Kantri

Kantri ry on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Ylöjärven maaseutualueilla.

Kantri ry:n toimialueeseen kuuluu Tampereen seutukunta eli Tampereen, Kangasalan, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Vesilahden sekä Ylöjärven maaseutualueet. Tarkoituksena on rahoituksen jakaminen maaseudun kehittämiseen. Se toteuttaa Leader-toimintaa osana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa.

Winterin lainat 

A. R. Winterin rahaston lainat julistetaan vuosittain Ylöjärven kaupungin viljelijöiden haettaviksi rahaston sääntöjen mukaisesti. Vuoden 2020 lainat ovat haettavissa. Lainahakemukset tulee toimittaa 27.5.2020 klo 15.00 mennessä kaupungintalolle os. Ylöjärven kaupunginhallitus, Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi. Hakemuslomakkeen ja  rahaston säännöt voi tulostaa oheisista linkeistä tai hakea kaupungintalolta. 

Hakemuslomake (pdf)

Rahaston säännöt (pdf)

 

 


Sivu päivitetty 7.5.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi