Valitse sivu
Etusivu / Danielin polku

Danielin polku

Danielin polku alkoi Työvalmennuskeskus Valpron keittiöltä, jossa hän aloitti vastavalmistuneena kokkina. Valpron keittiöllä hän sai kokemusta työelämästä ja hänestä alkoi kouliintua oppimiskykyinen ja ripeäotteinen keittiötyöläinen.

Danielin polku työllistymiseen alkoi Valpron keittiöltä.

Hyvän asenteen omaava nuorimies päätettiinkin palkata Valpron keittiölle. Palkkajakson aikana Daniel sai ottaa keittiöstä kokonaisvastuuta, minkä myötä hänen työelämätaidot, osaaminen sekä asenne vahvistuivat.

Hyvän asenteen ja oppimiskykyisen kaverin huomasi pian myös Finlaysonin alueella sijaitsevan Speakeasy-ravintolan keittiöesimies ja Il Siciliano-ravintolan omistaja Alireza Esmaili. Daniel siirtyi siipiravintolaan kuukauden mittaiselle koetyöjaksolle, jonka jälkeen yritys halusi työllistää Danielin omalle palkkalistalleen.
Keittiöesimies Alireza Esmaili kertoo, että koetyöjakson aikana pystyi helposti arvioimaan työntekijän kyvyt ja motivaation. Lisäksi koejakson aikana oli mahdollista todeta, että Danielin persoona sopi hyvin jo ennestään mahtavaan työporukkaan.

Valpron kautta tullutta tukea Alireza kehuu toimivaksi ja riskittömäksi. Koetyöjakson aikaiset palkkakustannukset jaettiin Ylöjärven kaupungin ja Speakeasy Oy:n kanssa siten, että yrittäjän maksettavaksi jäi vain reilun seitsemän euron tuntiveloitus. Taloudellisen riskittömyyden myötä myös Danielin perehdyttäminen oli helppoa, sillä perehdyttämiseen käytetyn koevuoron aikaiset palkkakustannukset olivat hyvin maltillisia, joten näin kumpikin osapuoli pystyi toimimaan ilman palkanmaksun tuomia tehokkuuspaineita.

Nyt Daniel on työskennellyt ravintolan palveluksessa vuoden päivät ja kertoo olevansa erittäin tyytyväinen työhönsä ja pitää Valpron rekrytointitukea sujuvana ja erityisesti työntekijää kannustavana toimintatapana.

Lue lisää aiheesta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta!